Evenimentul ZileiEVZ PlayEVZ.TV. Copiii au preluat puterea în studioul Evenimentului zilei. Ce s-a întâmplat în ziua de 20 noiembrie

EVZ.TV. Copiii au preluat puterea în studioul Evenimentului zilei. Ce s-a întâmplat în ziua de 20 noiembrie

EVZ.TV. Copiii au preluat puterea în studioul Evenimentului zilei. Ce s-a întâmplat în ziua de 20 noiembrie
Da, chiar așa a fost. Au fost și copii, dar au fost și oameni mari cu spirit de copii, cu toții invitați în emisiunea ActReflect, pentru că ziua de 20 noiembrie reprezintă pe întreg globul un simbol.

Este Ziua Internațională a Drepturilor Copilului. Și ziua în care totul se colorează în albastru.

Un albastru al UNICEF, organizația care ne atrage atenția nouă, tuturor, că trebuie să-i luăm în seamă pe copii, să-i ascultăm, pentru că ei au ceva de spus despre cum merge azi lumea. Și mai ales despre cum proiectează viitorul.

Noi, în studioul Evenimentului zilei, am primit în dar baloane albastre.

De la invitații noștri : Viorica Ștefănescu, specialist în monitorizarea drepturilor copilului în cadrul UNICEF România, Tudor Panait, liceanul care a fost ambasador al copiilor din România la Uniunea Europeană, în prezent fiind președintele filialei din București a Consiliului Elevilor, și, deloc în ultimul rând, Larisa Crestea, elevă în clasa a VI-a la Școala ”Ferdinand I” din Capitală, la rândul ei implicată în acțiunile UNICEF din școala unde învață.

Discuția, după cum veți vedea în continuare, a fost extrem de interesantă. Pentru că dacă vorbim despre drepturile copiilor, atunci subiectele sunt multiple.

Copiii te pot surprinde întotdeauna cu felul în care zugrăvesc lumea. Cu adevărat, ar trebui ascultați cu mai mare atenție. Noi, la EVZ, le-am dat cuvântul!


Accesează: