Evenimentul Zilei > EVZ Play > Evz Prime Time. Alecu Racoviceanu, despre pronunțarea CCR în cazul numirii premierului. „Dacă tot e o mascaradă, trebuie să te aștepți ca cineva să îți dea cu frișcă în cap”
VIDEO

Evz Prime Time. Alecu Racoviceanu, despre pronunțarea CCR în cazul numirii premierului. „Dacă tot e o mascaradă, trebuie să te aștepți ca cineva să îți dea cu frișcă în cap”

Alecu Racoviceanu, Senior Editor la Evenimentul Zilei, a fost prezent ieri seară în emisiunea Evz Prime Time, moderată de Laurențiu Botin. Jurnalistul a vorbit despre ceea ce se va întâmpla lunea viitoare, pe scena politică, în jurul desemnării ca premier a lui Ludovic Orban, în condițiile în care Curtea Constituțională urmează să se pronunțe în această problemă în aceeași zi cu votul pe investire.

„Ce dacă e paralelă Curtea Constituțională cu ce se întâmplă în Parlament?… Dacă tot e o mascaradă, trebuie să te aștepți ca cineva să îți dea cu frișcă în cap. Să o ducem până la capăt”, a declarat în emisiune Alecu Racoviceanu.