Evenimentul Zilei > EVZ Play > Evz Play cu Turcescu. Banul jos dacă te-ai vaccinat! Stimulentele vor accelera campania de vaccinare
VIDEO

Evz Play cu Turcescu. Banul jos dacă te-ai vaccinat! Stimulentele vor accelera campania de vaccinare

Românul are nevoie de o motivație ca să se vaccineze, că e vorba de bani sau alte avantaje oferite de stat. Iată soluția care îi poate convinge pe românii indeciși, o idee tentantă, dar perfect democratică.

Robert Turcescu și invitații săi în ediția de 1 iunie a emisiunii Evz Play au comentat propunerea lui Cristian Tudor Popescu de a se oferi bani oamenilor de la țară, unde vaccinarea merge mai prost.

În opinia lui Dan Andronic, campania de vaccinare ar putea avea un succes și mai mare dacă se va aplica o altă propunere. „Dați tichete de vacanță, i-am și transmis-o lui Cîțu, ajutați Horeca. Într-o asemenea campanie apare oboseala. Rămân cei care nu sunt convinși. Cel mai simplu este să vii cu măsuri de stimulare”.

Jurnalistul Mirel Curea a opinat că atunci când combați un pericol social, „pui la bătaie orice mijloc democratic. E o nevoie socială stringentă”. În plus, suntem un popor latin.

Moderatorul a avertizat că vaccinarea se află într-un moment de mare impas în provincie. „Ar trebui județul și caravana, fiecare ministru să-și ia un județ (n.r. – în care să organizeze o caravană a vaccinării„, a completat Mirel Curea.