Evenimentul Zilei > Actualitate > Scandal în plină stradă. A fost nevoie să scoată arma din dotare. La un pas de tragedie
Scandal în plină stradă. A fost nevoie să scoată arma din dotare. La un pas de tragedie

Scandal în plină stradă. A fost nevoie să scoată arma din dotare. La un pas de tragedie

Sindicatul Europol atrage atenția supra unui incident revoltător care s-a produs, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în Satul Mare. Totul s-a petrecut în plină stradă, iar până la a se produce o tragedie nu a fost decât un pas.

În noaptea de vineri spre sâmbătă, în Satu Mare, un incident revoltător s-a produs în plină stradă, anunță Sindicatul Europol. Un polițist a fost nevoit să scoată arma din dotare pentru a calma un bărbat recalcitrant.

„Ieri noapte, în Satu Mare, un apel la 112 sesiza o agresiune asupra unui taximetrist care transporta doi bărbați aflați într-o stare vădită de ebrietate.

La scurt timp, o patrulă formată dintr-un polițist și un local (asta pentru că nu mai există forțe proprii pentru a acoperi strada) a ajuns la fața locului unde i-a interceptat pe cei doi bărbați care au provocat conflictul.

Cu toate că inițial agresorii au cooperat, la un moment dat, unul dintre bărbați a devenit violent și l-a lovit pe local. Imediat, polițistul a intervenit încercând să-l imobilizeze, însă agresivitatea bărbatului a fost și mai intensă, motiv pentru care a fost nevoit să scoată arma din dotare pentru a-l descuraja și neutraliza. Inclusiv prietenul agresorului a fost surprins de violența și comportamentul manifestat, după cum se poate auzi în înregistrarea video”, scrie Sindicatul Europol, într-o postare pe rețele sociale.

Europol, despre revoltătorul incident din Satu Mare

„De foarte multe ori, ceea ce pare a fi un conflict banal, fără riscuri pentru polițiști, se poate transforma foarte repede într-o situație în care viața colegilor este pusă în pericol. Important este că intervenția s-a finalizat fără vătămări serioase. Din păcate, față de agresor, cu toate că i s-a întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ultraj, nu s-a luat nicio măsură preventivă”, mai se arată în mesajul postat de Europol.

CITEȘTE ȘI Experiențe bizare care fascinează omenirea. Rolling Stones a avut parte de întâlniri șoc cu OZN-uri

CITEȘTE ȘI România a pierdut cu Norvegia, selecționerul echipei naționale contestă realitatea din teren

CITEȘTE ȘI  Nicolae Stanciu, luat în vizor de scoțieni: „Stanciu ar putea fi fotbalistul perfect pentru Rangers”