Euro 2024: Ceremonia de tragere la sorți, întreruptă de un eveniment bizar. Situație stânjenitoare la Hamburg

Euro 2024: Ceremonia de tragere la sorți, întreruptă de un eveniment bizar. Situație stânjenitoare la Hamburg EURO 2024. Sursa foto: Instagram / Echipa Nationala

România și-a aflat principalii adversari din grupele turneului EURO 2024, însă chiar în timpul extragerii, oficialii UEFA au fost luați prin surprindere de sunetele care se auzeau pe fundal.

Extragerea EURO 2024 a fost marcată de o farsă atipică pentru un eveniment de o asemenea anvergură. La finalul evenimentului un youtuber și-a asumat ”meritele” pentru farsa care probabil va rămâne în istoria fotbalului.

Jarvo 69, pe numele său adevărat său adevărat Daniel Jarvis susține susține că se face responsabil pentru sunetele desprinse dintr-un film pentru adulți care s-au auzit în timpul transmisiunii.

Ne puteți urmări și pe Google News

EURO 2024, marcat de un eveniment bizar

Deși prezentatorii evenimentului au încercat să ignore sunetele, care de altfel au fost auzite de milioanele de telespectatori, la un moment dat au început să zâmbească. Autorul farsei la nu este la prima ispravă de acest gen. În timpul transmisiunii meciului din Cupa Angliei dintre Wolverhampton Wanderes și Liverpool din luna ianuarie a acestui an.

Jarvo 69 și-a scos telefonul din buzunar, a format un număr și câteva secunde mai târziu sunetele buclucașe au fost auzite pe transmisiunea postului britanic de televiziune BBC. Toată întâmplarea a fost transmisă pe contul personal de Twitter al utilizatorului Jarvo pe numele său adevărat Daniel Jarvis.

Daniel Jarvis nu este la prima ispravă de acest gen

Aceeași poveste s-a întâmplat și la tragerile EURO 2024 de sâmbătă. Mândru de isprava lui, Jarvis a transmis pe rețeaua de socializare X următorul mesaj. „Am fost la tragerea la sorţi a Euro, ne-a observat cineva? Mi-am lăsat telefonul acolo cu o mulţime de videoclipuri obraznice pe el şi cred că Brian Laudrup l-a găsit.”

David Silva trying not to smirk when he hears the sex noises in the background of the Euro 2024 draw 😭😭😭 pic.twitter.com/Tt7VlKPRYj

— Will (@willreyner) December 2, 2023

EURO 2024: Tricolorii au o grupă accesibilă

Schimbăm registrul cu lucruri mai serioase. România a avut noroc la tragerile pentru grupele EURO 2024. Tricolorii conduși de Edi Iordănescu au o grupă accesibilă. Naționala va întâlni selecționata Belgiei, a Slovaciei și câștigătoarea barajului care se va disputa între Bosnia și Herţegovina / Ucraina - Israel / Islanda.

Recitalul fotbalistic de la EURO va începe în acest an pe 14 iunie. Interesant este că tricolorii conduși deEdi Iordănescu au intrat în atenția presei din Spania. Jurnaliștii de la AS considera că naționala României poate fi surpriza turneului continental. Nu în ultimul rând ibericii au evidențiat munca selecționerului despre care au spus că a reușit să construiască nucleul echipei în jurul fotbaliștilor veterani.