Euro 2024. Meciul dintre Italia și Albania. Surpriza unui fan excentric

Euro 2024. Meciul dintre Italia și Albania. Surpriza unui fan excentric Sursa foto: Captura video

Euro 2024: Meciul dintre Italia și Albania a fost întrerupt de un spectator fanatic care a intrat pe terenul de joc. La finalul partidei de la Dortmund, un spectator excentric a coborât din tribune și a intrat pe terenul de joc în momentul în care albanezii forțau egalarea.

Euro 2024, primul incident

Astfel de evenimente nu sunt deloc neobișnuite la Euro, suporterul a intrat pe teren în momentul în care Albania forța egalarea. Fanul respectiv a invadat terenul de joc și a început să fugă spre poarta lui Donnaruma, în timp ce toți suporterii îl huiduiau.

Camerele de televiziune nu au surprins tot evenimentul pentru că protocoalele de la Euro cer ca în astfel de evenimente cadrul să se mute pe reacțiile jucătorilor. Atât jucătorii italieni cât și cei albanezi așteptau ca arbitrul să fluiere reluarea meciului.

Incidente la Euro 2024

Primele incidente la Euro 2024. Sursa foto: Captură ecran

Un suporter a intrat pe terenul de joc

UEFA interzice televiziunilor să difuzeze momentele în care fanii intră pe teren. Meciul a fost întrerupt vreme de un minut, timp în care suporterul a fost fugărit de stewarzi. Suporterul a intrat pe teren cu un steag al Albaniei, care a fost confiscat în cele din urmă de stewarzi.

Ne puteți urmări și pe Google News

Într-un final, fanul „scandalagiu” a fost prins de forțele de ordine și evacuat de pe teren. Suporterul riscă o amendă consistentă și interdicția de a mai intra pe stadioane. În ultima perioadă, UEFA are toleranță zero pentru astfel de evenimente.

Incidente la meciul Italia Albania

Un fan excentric a intrat pe teren la meciul dintre Italia și Albania. Sursa foto: Captură ecran

Euro 2024. 50 de fani italieni au fost reținuți de forțele de ordine

Incidente au fost și înaintea partidei dintre Italia și Albania. Aproximativ 50 de ultrași au fost reținuți înaintea meciului de aseară de la Euro.

Presa din Peninsulă a relatat că aproximativ 50 de suporteri ai Italiei au fost  reținuți în Dortmund pe motiv că au încercat să-i provoace pe albanezi. Corriere dello Sport a relatat că suporterii reținuți aveau asupra lor arme albe și materiale pirotehnice.