Este strigător la cer că, de aproape o lună de zile, solicităm primarului cu papion al sectorului 1, Andrei Chiliman, să semneze aprobările pentru ridicarea panourilor de promovare a candidatului nostru la alegerile prezidenţiale. Înţelegem că are o simpatie deosebită pentru domnul Ponta, dar asta nu înseamnă să fie sabotat candidatul nostru”.

Şeful de campanie al PMP a anunțat că toate aceste ilegalități vor face obiectul unor sesizări către instituțiile competente ale statului. ”Pentru toate aceste nereguli vom sesiza autoritățile statului, iar acolo unde primarii au respins fără motiv solicitările noastre vom depune plângeri penale pentru abuz în serviciu”, a declarat vicepreședintele PMP, solicitând ca ”până mâine, să se elibereze autorizațiile”.

Eugen Tomac a mai acuzat comportamentul iresponsabil al jandarmilor care agresează tinerii PMP în timp ce aceștia promovează materiale electorale ale candidatului PMP, un incident de acest gen având loc chiar astăzi, în localitatea Baia de Aramă, județul Mehedinți.

Poliţia locală a agresat mai mulţi membri PMP care promovau candidatul nostru la Preşedinţia României. Unul dintre tineri se află, în acest moment, în maşina salvării, în drum spre spitalul din Drobeta Turnu – Severin. Această agresiune fizică a depăşit orice limită”.