Evenimentul Zilei > Social > Eşti mămică? Ai aici o ofertă specială
Eşti mămică? Ai aici o ofertă specială

Eşti mămică? Ai aici o ofertă specială

Ofertă specială pentru mămici. Mamele care vor să lucreze de acasă, în diferite domenii, pentru că vor si să acorde mai mult timp familiei, au ocazia să participe la primul târg de job-uri, colaborări, cursuri de formare şi oferte adresat mamelor- Mama Biz.

Mama Biz, primul târg de job-uri adresat numai mămicilor, este organizat de Asociaţia Work At Home Moms (WAHM) şi se desfăşoară la 25 aprilie, între orele 10.00 – 16.00, la filiala „Liviu Rebreanu” a Bibliotecii Metropolitane din Bucureşti.

 Organizaţia îşi propune, prin intermediul acestei iniţiative sociale, gratuită în totalitate, să creeze o legătură între potenţialii angajatori şi mamele care doresc să lucreze de acasă.

Iată câteva dintre domenile în care sunt specializate mamele din WAHM: training, pilates, fonduri europene, client service, baze de date sql, editare video, PR, analize date excel, consultanţă fiscală.

Oferta de joburi cuprinde colaborări precum: grafică, fotografie, PR, social media specialist etc.

La târg, însă, vor fi prezentate şi alte oferte de colaborare, precum stagii de practică, dar şi oferte de cursuri de specializare, formare, ateliere practice. „De asemenea, am pregătit şi un program interesant de ateliere pentru mamele care caută îndrumare specializată: consiliere vocaţională, consiliere juridică, fiscală, joc de rol în timpul interviului, time managementul lucrului de acasă, branding personal. Dorinţa noastră este nu numai de a direcţiona joburile potrivite către mamele motivate, ci chiar de a convinge posibili colaboratori să creeze aceste oportunitati”, ne-a declarat Elena Gorun, cofondator al asociaţiei.

„Mamele din România au nevoie de ajutorul vostru. Fiți alături de noi așa cum și mamele voastre au fost (sau ați fi vrut să fie) alături de voi. Starea de bine a unei națiuni izvorăște din fiecare cămin și toate firișoarele acelea de dragoste pe care le vrem unite spre binele general sunt în pericol să sece sub pârjolul indiferenței. Vrem să muncim, dar nu oricât, oricum și oricui, ci așa cum muncesc mamele: cu dragoste, curăbdare, dând viață”, spune Elena Gorun.