Evenimentul Zilei > Monden > Este într-o relație cu Dani Mocanu? O fostă asistentă de la „Acces Direct” s-a dezlănțuit
Este într-o relație cu Dani Mocanu? O fostă asistentă de la „Acces Direct” s-a dezlănțuit

Este într-o relație cu Dani Mocanu? O fostă asistentă de la „Acces Direct” s-a dezlănțuit

Manelistul Dani Mocanu a lansat recent un videoclip în care apare în ipostaze tandre cu o fostă asistentă de la „Acces Direct”.

Emily Burghelea, fostă asistentă a emisiunii „Acces Direct”, s-a dezlănțuit în cel mai recent videoclip al manelistului Dani Mocanu.

Aceasta a jucat rolul principal în videoclip și nu oricum, ci în ipostaze tandre, alături de Mocanu!

De când a început colaborarea cu Costi Ioniță, Dani Mocanu nu mai are melodii vulgare și nici scenarii legate de proxenetism, pușcărie și alte lucruri negative.

Potrivit Cancan.ro, cea mai nouă manea lansată de Dani Mocanu se numește „Fragolina”, tradusă prin „Căpșunica” și se pare că această căpșunică delicioasă este nimeni alta decât Emily Burghelea.

În clipul existent pe Youtube, Emily Burghelea se afișează în ipostaze destul de apropiate de Dani Mocanu, astfel că toată lumea s-a întrebat dacă nu cumva s-a legat o poveste de iubire între cei doi. Răspunsul este nu, dar trebuie să recunoaștem faptul că sunt niște actori foarte buni, care și-au jucat rolul cu mult profesionalism, informează sursa citată.

Îmbrăcată super sexy, Emily Burghelea a atras toată atenția cu prezența sa în videoclipul lui Dani Mocanu, spre surprinderea tuturor.

Melodia „Fragolina” a adunat peste 50.000 de vizualizări.

Emily Burghelea a plecat cu scandal de la „Acces Direct”. Fosta asistentă a dezvăluit că Viorel o bate pe Vulpița și că Antena 1 ascunde acest lucru.

„Mirela, tu șii că Viorel o agresează pe Veronica și noi trebuie să ne facem că plouă? Eu nu pot să trec peste chestia asta. Chiar nu pot să trec. A plâns la mine înainte de emisiune. Eu nu pot, deci chiar nu pot. Mie îmi este foarte milă de ea. Vreau să iau la mine acasă, să stea la mine”, a spus Emily Burghelea, în timp ce plângea.

Emily Burghelea nu a mai apucat să continue dezvăluirile, pentru că a fost oprită de Mirela Vaida. Prezentatoarea tv a încercat să o oprească să mai dezvăluie și alte secrete din culise.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: