Evenimentul Zilei > Monden > Fenomenul „Bravo, ai stil!” cu un semn de întrebare. Oare cine câștigă?
Fenomenul „Bravo, ai stil!” cu un semn de întrebare. Oare cine câștigă?

Fenomenul „Bravo, ai stil!” cu un semn de întrebare. Oare cine câștigă?

Emisiunea „Bravo, ai stil!” se prelungește, iar celor patru concurente rămase în concurs, li s-au alăturat câteva noi în showul de la Kanal D.

 Fanii spun însă pe Facebook că marea bătălie se dă, de fapt, tot între Cristina Mihaela, Silvia, Andreea și Alina. Iată ce au dezvăluit concurente că au învățat din emisiune. „Nu mă tem de niciunul dintre jurați. După atâtea săptămâni de concurs am reușit să îi percep ca pe o familie, toate criticile sunt constructive. Mă simt, efectiv, ca atunci când te ceartă un părinte”, spune Alina. În timp ce Andreea se gândește deja la marele premiu: „Dacă aș câștiga, având în vedere că nu am terminat jurnalismul, i-aș investi în studii”.

Pentru Cristina-Mihaela, criticile au fost un câștig și a reușit să-și mai înfrâneze cel mai mare defect: „Sunt constructive și pe viitor mă vor ajuta. Raluca mi-a spus să fiu eu, să nu țin cont de nimic”. Silvia susține că deja aplică sfaturile utile: „Mă tem de jurați în măsura în care mă tem de mine însămi. Cred că unul dintre cele mai utile sfaturi pe care le-am primit a fost acela să nu mai fiu atât de agresivă și au avut mare dreptate. Nu am ajuns la o optimizare a atitudinii, dar încă lucrez la ea”. „Dacă aș câștiga marele premiu, aș face shopping de toți banii; nu i-aș dona, nu i-aș da nimănui”, răbufnește Mihaela.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: