Evenimentul Zilei > Monden > Emily Burghelea a reușit din prima. Alții încearcă de zeci de ori și pică. Vezi ce-a făcut vedeta
Emily Burghelea a reușit din prima. Alții încearcă de zeci de ori și pică. Vezi ce-a făcut vedeta

Emily Burghelea a reușit din prima. Alții încearcă de zeci de ori și pică. Vezi ce-a făcut vedeta

Fosta asistentă de la „Acces Direct”, Emily Burghelea, a trecut cu bine peste examenul auto și a reușit să obțină permisul de conducere.

Fosta asistentă are toate motivele să se mândrească după această reușită, cu atât mai mult cu cât a reușit să treacă examenul din prima încercare. Emily Burghelea a ținut să-și exprime bucuria cu fanii săi de pe rețelele de socializare, postând un mesaj în care și-a anunțat reușit și o fotografie sugestivă.

„Astăzi este o zi mare! Am luat traseul din primaaaaaaaaa și, cel mai important, mă simt sigură pe mine la volan! Nu am cuvinte să îi mulțumesc lui Liviu de la @scoala.drive.safe”, a scris Emily Burghelea în debutul mesajului său.

Ea a ținut să precizeze că a mai avut a avut permis, dar pentru Statele Unite, iar acesta i-a expirat după șase luni. Fosta asistentă a mai spus că a mai avut două tentative nereușite de a urma școala de șoferi în România, însă nu a reușit să o finalizeze. Abia a treia oară a fost cu noroc atât pentru că a reușit să ducă pregătirea la bun sfârșit cât și pentru faptul că a luat examenul din prima încercare.

„Am început școala de două ori înainte însă nu am reușit să o termin în România, până acum! A treia oară-i cu noroc! Am luat carnetul în America ce-i drept, însă din păcate acesta expira în șase luni pentru cei care nu sunt cetățeni și trebuie reînnoit”, a mai scris Emily Burghelea pe contul său de Instagram.

Potrivit spuselor sale, alternativa, dacă nu ar fi urmat școala de șoferi în România, ar fi fost o călătorie în Statele Unite ca să-și reînoiască documentul.

„Nu aveam drum în State și am zis băi! Trebuie să iau carnetul! Sunt extrem de fericită! Săptămâna viitoare îmi vine carnetul și ne vedem în trafic!”, a mai scris Emily Burghelea pe contul său.

Postarea a fost foarte apreciată de fanii vedetei, care i-au transmis felicitări și i-au urat să nu aibă incidente rutiere pe drumurile pe care va circula de acum înainte.

 

View this post on Instagram

 

Astazi este o zi mare! Am luat traseul din primaaaaaaaaa si cel mai important, ma simt sigura pe mine la volan! Nu am cuvinte sa ii multumesc lui Liviu de la @scoala.drive.safe. Am inceput scoala de doua ori inainte insa nu am reusit sa o termin in Romania, pana acum! A treia oara-i cu noroc! Am luat carnetul in America ce-i drept insa din pacate acesta expira in sase luni pentru cei care nu sunt cetatetini si trebuie reinnoit. Nu aveam drum in State si am zis bai! Trebuie sa iau carnetul! Sunt extrem de fericita! Saptamana viitoare imi vine carnetul si ne vedem in trafic! ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

A post shared by EMILY BURGHELEA (@emilyburghelea) on

 

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: