"Sunt aici pentru a semna pe lista susţinătorilor doamnei Udrea în vederea susţinerii la alegerile prezidenţiale din 2014. Mi-am adăugat şi eu numele pe lista susţinătorilor. Am semnat pe această listă. De ce? Un argument este legat de faptul că Elena Udrea susţine ca model economic creşterea economică prin investiţii şi locuri de muncă, spre deosebire de ceea ce Ponta susţine, ca tot ceea ce se întâmplă în economie să fie bazat doar pe consum şi pomeni electorale. Viziunea pe care o promovează Elena Udrea se bazează pe ceva foarte sănătos pentru ţară, pentru economie, pentru destinul fiecăruia dintre noi", a afirmat Emil Boc, potrivit Agerpres.

Al doilea motiv pe care Boc l-a enunţat a fost dorinţa de a sparge un clişeu existent în societatea somânească. "Am semnat şi pentru a sparge un clişeu în societatea românească. Eu cred că o femeie poate ajunge preşedinte în România", a spus primarul Clujului.

Emil Boc nu a ezitat să-l critice pe premierul Victor Ponta, declarând că dacă acesta din urmă va câştiga alegerile, " este practic certitudinea că România nu va mai avea creştere economică consistentă, nu va mai avea investiţii şi locuri de muncă pe termen mediu şi lung".