Artista a renunţat la sce nă şi a luat-o de la zero, din dragoste pentru soţul ei, Glenn Muttart cu care s-a căsătorit în 2006. Şi a jucat o carte câştigătoare, dovadă fiind imaginile cu familia ei, pe care Elena le prezintă lumii din când în când. Cu multă discreţie, interpreta celebrului hit „Nu sunt perfectă”, ni le arată pe cele două fiice adoptate, Merisanda şi Adriana, care s-au transformat în femei frumoase şi ambiţioase.

FOTO: Alexander are în față o carieră de succes după ce a obținut dimploma în Drept la una dintre cele mai bune Universități din lume

FOTO: Sanda, fiica cea mare, a fost prima care s-a înrolat în armată. La scurt timp a urmat-o și Adriana

Mai mult, cântăreaţa „l-a adoptat” şi pe fiul soţului său dintr-o altă relaţie, un tânăr care a absolvit în urmă cu puţin timp Universitatea de Drept din Florida. Elena este foarte mândră de reuşitele lui Alexander Muttart, iar relaţia dintre el şi fetele artistei este exact ca între fraţi.

De Crăciun, cei patru au luat masa împreună. Merisanda și Adriana au ales amândouă uniforma militară după absolvirea studiilor, făcând parte din comandamentul local.