Evenimentul Zilei > Monden > E oficial! Fuego se întâlnește cu o femeie celebră din România. „Arată fenomenal!″
E oficial! Fuego se întâlnește cu o femeie celebră din România. „Arată fenomenal!″

E oficial! Fuego se întâlnește cu o femeie celebră din România. „Arată fenomenal!″

Fuego a confirmat ceea ce puțini români se așteptau să afle de la el: a reușit să o convingă pe celebra Maria Ciobanu (85 de ani) să participe în emisiunea pe care o prezintă la TVR 2 și să cânte în direct cu ocazia împlinirii a 60 de ani de carieră.

Va fi o emisiune de neuitat, mai ales că alături de cântăreața de muzică populară va veni și fiul ei, Ionuț Dolănescu. Fuego va cânta alături de mama și fiu într-o ediție-eveniment.

De asemenea, în cea de-a doua gală a show-ului ”Drag de România” este invitat și actorul Dan Puric. Duminică, de la ora 15:00, Fuego va vorbi cu el despre experiențele sale artistice. Totodată, cei doi vor discuta despre colaborarea cu regizorii mari și despre dragostea lui Dan Puric pentru România.

La un moment dat, fanii lui Fuego și ai Mariei Ciobanu o vor putea asculta pe legendara cântăreață de muzică populară. În cadrul emisiunii, marea artistă va povesti despre viața din SUA, țară în care s-a mutat definitiv alături de partener și o fiică, în urmă cu doar câțiva ani.

Altfel, Maria Ciobanu va dezvălui românilor inclusiv detalii inedite despre unul dintre nepoții ei. Trupa Supermarket, baletul condus de Florin Mariș și Ansamblul ”Valea Prahovei” vor asigura atmosfera.

Femeia care îl face fericit pe Fuego

„Sunt tare fericit că am reușit să realizăm ediția din aceasta duminică! Doamna Maria Ciobanu este fenomenală. Dincolo de faptul că

ne va purta în lumea cântecului ei, cu cele mai frumoase șlagăre, dincolo de faptul că Ionuț Dolănescu ne va emoționa, ea va cânta live, fără probleme, impresionând cu acuratețea glasului ei.

Arată fenomenal, are o poftă de viață nebună, nu are regrete și ne va demonstra tuturor ce înseamnă un simbol românesc, de ieri până azi, în toate zonele țării! Emisiunea va fi una pe care-i păcat să o ratați!

Autenticitatea i-a fost mereu armă și a încercat să nu iasă din spiritul zonei pe care o reprezintă cu cinste și mândrie. Cântecele sale au ajuns pe buzele românilor, în întreaga țară și au adus emoție, liniște, tresăriri și bucurii nespuse”, a declarat Fuego.

 

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: