Evenimentul Zilei > EVZ Special > E mâna lui Dragnea? Moment de notat în istorie în Teleorman. Ce s-a întâmplat
E mâna lui Dragnea? Moment de notat în istorie în Teleorman. Ce s-a întâmplat

E mâna lui Dragnea? Moment de notat în istorie în Teleorman. Ce s-a întâmplat

Cifre uluitoare înregistrate în două secții de votare din județul Teleorman.

Acasă la Liviu Dragnea se întâmplă lucruri interesante, mai ales în absența fostului „jupân” din Teleorman. Conform Agerpres, prezența la vot a depăşit 110% în două secţii de votare din comunele Stejaru şi Dracea. Și asta duminică după-amiază, cu ore bune rămase până la închiderea urnelor!

Din datele oficiale ale Biroului Electoral Central (BEC), în satul Gresia, din comuna Stejaru, la secția de votare nr. 294 a fost înregistrată o prezenţă la urne de aproape 117%. Cum a fost posibil acest lucru? Se pare că la această secție au votat 111 persoane, dintre care 67 pe listele electorale permanente şi 39 pe listele suplimentare! În plus, cinci alegători au votat la domiciliu, solicitând deplasarea urnei mobile.

Aceleași date furnizate de BEC arată că la secţia de votare nr. 160 din Zlata, comuna Dracea, a fost o participare la vot de 113%! 68 de cetățeni s-au prezentat la urne, dar mai bine de jumătate dintre aceştia (35) au solicitat să voteze pe listele suplimentare!

Și, dacă tot suntem acasă la Liviu Dragnea, să spunem că cel mai puternic „chiul” în Teleorman s-a înregistrat la secţia de votare nr. 34 din orașul Alexandria. Au votat mai puţin de 25% dintre alegători!

În total, la nivelul întregului judeţ Teleorman, prezenţa la vot este până acum de 50,6%!