Evenimentul Zilei > Actualitate > E mai tare ca FLORIN SALAM! Un cunoscut interpret de muzică a învățat într-o săptămână să cânte mai bine decât manelistul VIDEO
E mai tare ca FLORIN SALAM! Un cunoscut interpret de muzică a învățat într-o săptămână să cânte mai bine decât manelistul VIDEO

E mai tare ca FLORIN SALAM! Un cunoscut interpret de muzică a învățat într-o săptămână să cânte mai bine decât manelistul VIDEO

Provocat, Serban Copot și-a adaptat vocea și s-a dat pe manele. Când îi asculți, nu știi care sună mai bine

Serban Copot a primit sarcina de a se transforma in Florin Salam in prima editie a noului sezon al emisiunii “Te cunosc de undeva”, de la Antena 1.

Artistul a trebuit sa analizeze in detaliu stilul de interpretare al cantaretului de manele si sa isi adapteze vocea astfel incat sa se potriveasca acestui gen muzical controversat.

Mai mult, a trebuit sa invete sa imite si gesturile si grimasele pe care manelistul le executa pe scena. Un mod de a canta cu totul nou pentru indragitul artist.

“Provocarea nu a fost usoara, insa trebuie sa fii profesionist pana la capat si sa dovedesti ca, asa cum actorii pot sa interpreteze roluri diferite, si un cantaret este capabil sa se adapteze si sa cante in diverse moduri si sa abordeze stiluri muzicale diferite. Trilurile lui Salam au fost cel mai greu de reprodus”, declara Serban Copot.

Artistul a interpretat piesa “Saint Tropez”, purtand o tinuta cu aplicatii sclipitoare si fiind inconjurat pe scena de dansatoare atragatoare.

Serban a revenit in echipa “Te cunosc de undeva”, dat fiind succesul de care s-a bucurat in cele doua editii de pana acum, cand, in 2013 si 2015, a impresionat juriul si publicul cu zeci de prestatii memorabile.