Gabriela Firea nu este pe deplin mulțumită de suma pe care o va primi Primăria Capitalei în urma rectificării bugetare. Totodată edilul spune că parțial, va rezolva anumite nevoi pe care le are municipiul București.

„Nu e consistentă, dimpotrivă, e chiar mică, e chiar mică!”, a declarat Gabriela Firea, luni, la ieşirea de la CExN al PSD, întrebată despre faptul că la rectificarea bugetară va primi o sumă “consistentă” de bani.

Fiind întrebată dacă, în atare condiţii, problemele cu care se confruntă Capitala se vor rezolva, primarul general a spus: „Parţial, parţial”.

Gabriela Firea, întâmpinată de protestatari la sediul PSD

La ieşirea din curtea sediului PSD, maşina în care se afla primarul general a fost blocată preţ de câteva zeci de secunde de un grup protestatari care afişau un banner pe care scria: „Voi le-aţi ucis !!!”.

Protestatarii i-au cerut lui Firea să se oprească să stea de vorbă cu ei şi au întrebat-o: „Aveţi copii acasă, cu ce merg la şcoală? Copiii dumneavoastră cu ce merg la şcoală, doamna Firea? Sunt în siguranţă? Veniţi să ne salvaţi?”.

Aceleaşi întrebări, cei care protestează, indignaţi de reacţia autorităţilor în cazul din Caracal, le-au adresat mai multor lideri PSD care au ieşit de la şedinţa CEx.