O superbă limuzină BMW 525 îl aștepta, frumos, în fața casei, percheziționate în urmă cu cinci ani de procurorii DNA. De altfel, Sorin Apostu poate fi văzut des prin Cluj Napoca, la volanul frumosului său BMW.

Evenimentul zilei a aflat că mașina a fost înmatriculată în cursul lunii ianuarie, pe numele Monicăi Apostu, soția fostului primar. Mașina de lux este nou nouță, având zero kilometri. Prețul de catalog al unui astfel de autoturism începe de la peste 50.000 de euro.

Sorin Apostu a fost condamnat defintiv în 2014, la pedeapsa de patru ani și șase luni de închisoare cu executare. Pe lângă pedeapsă, de la fostul primar al Clujului a fost confiscată suma de 272.858 lei.

În luna ianuarie 2016, Apostu a încercat să iasă din închisoare mai repede cu patru luni, după ce a scris, în timp record, patru cărți. După ce Evenimentul ZIlei a scris despre recordul lui Apostu, un judecător de la Tribunalul Bistrița a decis să nu îl elibereze pe fostul primar, deoarece cărțile scrise de el nu aveau valoare științifică.