Evenimentul Zilei > Monden > După ce a fost făcut cunoscut prin intermediul Antena 1, un fost câștigător iUmor se reorientează către o altă televiziune. Care sunt motivele
După ce a fost făcut cunoscut prin intermediul Antena 1, un fost câștigător iUmor se reorientează către o altă televiziune. Care sunt motivele

După ce a fost făcut cunoscut prin intermediul Antena 1, un fost câștigător iUmor se reorientează către o altă televiziune. Care sunt motivele

Și-a făcut apariția pentru prima oară într-un show de la Antena 1, iar apoi a devenit imediat viral în mediul online. A fost chiar și câștigătorul unei ediții iUmor, însă anumite probleme l-au făcut acum să orienteze către o nouă televiziune.

Andrei Ungureanu, cunoscut sub numele de „Omul cu Tourette” își încearcă acum norocul la Kanad D, după ce mai mult timp și-a făcut apariția la postul TV Antena 1. Acesta a câștigat iUmor în urmă cu trei ani.

Omul cu Tourette merge la Kanal D

Potrivit surselor, Andrei Ungureanu nu stă prea bine cu banii, motiv pentru care a ales să meargă la Kanal D, postul de televiziune care plătește extrem de bine. Astfel, acesta ar fi fost văzut, în ultima lună, pe lângă Bianca Comănici, prezentatoarea mai multor emisiuni de pe canalul de Youtube WOWnews, al Kanal D.

De asemenea, ar fi făcut Revelionul în același loc în care s-a distrat și Bianca, potrivit informațiilor Cancan.

„Omul cu Tourette” a dezvăluit în urmă cu mai mult timp că a învățat să se accepte exact așa cum este și că nu își dorește să scape de sindromul de care suferă.

Nu aș vrea să scap de sindromul Tourette. Niciodată în viață. Mă iubesc așa cum sunt. Adică, dacă ar veni cineva și mi-ar zice că există tratament pentru Tourette, aș spune „Nu, mersi”. Dar nu pentru că am devenit cunoscut, pur și simplu, m-am obișnuit deja. Și dacă nu eram cunoscut, tot nu voiam să mă vindec”, a spus acesta.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Andrei Ungureanu (@omulcutourette)

Andrei Ungureanu vrea să devină tată

„Omul cu Tourette” a mai dezvăluit că în această viață își dorește și copii, deși există șanse de 50-50 ca cel mic să aibă și el sindromul. Cu toate acestea, spune el, părinții lui sunt perfect sănătoși.

„Bineînțeles că îmi doresc să am copii. O să moștenească sindromul Tourette, eu sunt convins. Sunt șanse 50-50. Părinții mei nu au Tourette. Nu știu de unde am eu. Probabil s-a uitat cineva la mine și a zis „Uite, ia de aici”. Cred că cineva dintre strămoși o fi avut ceva, pentru că se transmite genetic. Deci de undeva este, o fi venit de undeva”, potrivit viva.ro.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: