Evenimentul Zilei > Monden > Ducii de Sussex răsuflă uşuraţi. Au scăpat de cel mai mare coşmar
Ducii de Sussex răsuflă uşuraţi. Au scăpat de cel mai mare coşmar

Ducii de Sussex răsuflă uşuraţi. Au scăpat de cel mai mare coşmar

Potrivit ulitimelor zvonuri ale presei engleze, relatate de The Sun, Meghan Markle ar fi găsit - în sfârşit - bona potrivită pentru micuţul Archie şi, în mod cu totul ciudat, ducesa este mulţumită de alegere.

Alegerea n-a fost chiar atât de uşoară. Ar fi avut loc colocvii dure, s-au studiat multe curriculumuri şi, potrivit surselor, ducii de Sussex respiră uşuraţi. Este vorba de a treia bonă care este angajată de Meghan după ce primele două au renunţat din proprie iniţiativă, plecând val-vârtej.

Ştirile n-au fost confirmate, dar după cum dezvăluie tabloidul britanic The Sun, Meghan Markle ar fi foarte exigentă, deci nu e uşor de găsit o persoană în concordanţă cu pretenţiile şi ideile sale. Cea de a treia bonă pare a fi cea nimerită. Nu i-a fost încă dezvăluit numele, dar potrivit celor mai bine informaţi, este vorba de persoana care a urcat la bordul avionului privat care i-a dus pe Meghan şi Harry la casa lui Elton John. Bona va avea grijă de Archie cea mai mare parte a zilei, dar nu va fi angajată cu orar full time. Oricum locuieşte în Frogmore Cottage şi din câte se pare ar putea să fie alături de duci în următoarea călătorie în Africa.

Meghan nu este încă pricepută să fie mamă -afirmă o sursă anonimă – Noua bonă este însă o mană cerească pentru ea. E profesionistă, cu mulţi ani de experienţă în spate şi se adaptează foarte bine obiceiurilor familiei. Apoi, îl adoră pe cel mic şi toţi sunt mulţumiţi de ea”. Foarte probabil noua bonă provine de la Norland College, care de decenii formează bone pentru aristocraţia engleză. Se speră ca faţă de celelalte bone, aceasta să fie alegerea definitivă a ducilor.