Dreptul la deconectare. HOROSCOPUL LUI DOM' PROFESOR

Dreptul la deconectare. HOROSCOPUL LUI DOM' PROFESOR

HOROSCOP     28  ianuarie  2021

BERBEC  Atenţie, aspecte amestecate, evită confuziile şi interpretările greşite, mai ales la serviciu, dar și acasă. Dacă nu înţelegi ceva, cere frumos explicaţii, să nu faci o eroare, care poate te costă bani. Este o vreme când transpirăcioasă, când foarte rece şi genul acesta de climă nu îţi prieşte. Cruţă-ţi forţele, nu intra la uzură nici fizică şi nici mentală. Eforturile pe care le faci, din ambiţie şi mândrie te sleiesc de putere şi te fac vulnerabil(ă).  Totuşi, Marte, chiar afectat, din Taur, poate să îţi aducă o oportunitate neşteptată. Care prilej trebuie analizat pe îndelete - nu te repezi, ca de obicei. Nu te grăbi, dar nici nu refuza!

TAUR  Lucruri importante, în cursul prânzului. Nu încerca să-ţi impui cu orice preţ punctul de vedere, ci determină prin ajustări succesive ca partenerii de discuţie să fie de accord cu tine. Schimbările bruşte şi perioadele de incertitudine si anxietate, adica crizele, cum este cea prezentă, a distopiei sanitare, îţi sunt favorabile pentru ca te motivează şi îţi permite să-ţi pui la bătaie capacităţile tale de analiză şi sinteză. Atenţie, însă, nu amâna, nu prelungi nejustificat – atunci pierzi! Ai o doză de comoditate ca orice Taur, supus al indolentei Venus. Evită neînţelegerile cu cei din jurul tău prin cererea insistentă de explicaţii şi precizări.

HOROSCOP     28  ianuarie  2021

Ne puteți urmări și pe Google News

GEMENI    Planurile, proiectele care încep astăzi pot aduce în viitor rezultate bune, pe calea intereselor personale. O atitudine distantă, elitistă, dar şi o dispoziţie schimbătoare îţi pot marca ziua. Dar nu poţi să nu te gândeşti la starea ta, ca persoană cinstită şi decentă! Care stare te face sa dai curs oricăror utopii benefice în dauna aberaţiilor logice. Oricum, drumul spre Infern este pavat cu intentii bune, aşa că o sa pierzi o ocazie mare cât roata carului, cu gândul la filosofii. Pentru că te-am averizat, poţi să fii mai atent şi să nu ratezi!

RAC  Încearcă să găseşti soluţii care să-ţi convină şi să rezolve situaţia, lăsată, după cum arată planetele colective şi Soarele, în suspensie, amânată, sau cu o rezolvare parţială temporară. Evită nerăbdarea şi graba, mai ales după program, adică după amiaza şi seara. Trebuie să ai mai multă încredere în propriile forţe şi să încetezi să căuţi perfecţiunea. Oricum, ori nu există, ori nu serveşte la nimic! Banii vin, metodic si incet, ca picăturile, din aceleaşi surse ca şi pâna în prezent, dar nu astăzi!

HOROSCOP     28  ianuarie  2021

LEU  Cei cu care discuți astăzi par că sunt binevoitori. Afacerile personale sunt bine aspectate, mai ales cele pe termen scurt . Cineva aşteaptă un răspuns, dar nu trebuie să te grăbeşti. Mare nervozitate şi oboseală în acestă perioadă, cu toate că ai acelaşi program supraâncărcat  - sau tocmai de aceea. O realizare notabilă în a doua jumătate a perioadei, adică pe seară. Nu te lăsa coplesit de rutina zilnică, căuta să te distrezi şi să ai noi cunoştiinţe sau chiar prieteni.

FECIOARĂ   Chiar dacă ai dreptate şi spui numai adevarul, nu te poţi opri să nu faci câteva remarci mai acide despre cei din jurul tău. Nu te mai repezi cu ironiile, taci şi zâmbeşte - cu gura închisă! Nu rata ocaziile din cauza detaliilor sau a suspiciunii caracteristice zodiei.  Trebuie să ai încredere în promisiuni, dar nu te implica total. Nici nu poţi, nu te lasă caracterul. Şi bine faci! Unele surprize plăcute, dar până la urmă previzibile – din partea copiilor sau a fraţilor mai mici.