Evenimentul Zilei > Actualitate > Drama copilului unui fost mare internațional român: „A făcut 48-49 de intervenții chirurgicale, 40 dintre ele cu anestezie generală”
Drama copilului unui fost mare internațional român: „A făcut 48-49 de intervenții chirurgicale, 40 dintre ele cu anestezie generală”

Drama copilului unui fost mare internațional român: „A făcut 48-49 de intervenții chirurgicale, 40 dintre ele cu anestezie generală”

Iosif Rotariu, fost mare internațional român, a vorbit despre problemele fizice pe care le are Kassandra, fiica sa adoptivă.

Kasandra a suferit un număr record de intervenții chirugicale, iar Iosfi Rotariu va merge în Canada, pentru a încerca să rezolve problemele pe care fiica sa adoptivă le are cu cartilajele.

„Kassandra a făcut aproape 50 de operații, a făcut 48-49 de intervenții chirurgicale, 40 dintre ele cu anestezie generală. Suferă de o boală rară, o afecțiune a cartilajelor. Acum e bine, e pozitivă, învață bine la școală. Sunt momente când mai apar răutăți ale unor copili de la școală, o simt dezamăgită. „Mă întreabă: Mă mai fac bine vreodată? Pot să fiu bine vreodată? Eu o încurajez tot timpul, îi spun că va fi bine, că e frumoasă, deșteaptă.

Voi merge cu ea la Toronto, medicina a evoluat foarte mult. Urmează să mai aibă acolo o operație. S-ar putea ca în viitorul apropiat să se găsească o soluție și pentru a-și folosi mâinile, să îi punem niște sezori în mâini, ca la roboți”, a spus Rotariu la GSP Live.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.