Evenimentul Zilei > Politica > Dragnea, umilit crunt! Nu doar Irina Tănase l-a trădat în 2021. Șocul a venit de Crăciun. Update
Dragnea, umilit crunt! Nu doar Irina Tănase l-a trădat în 2021. Șocul a venit de Crăciun. Update

Dragnea, umilit crunt! Nu doar Irina Tănase l-a trădat în 2021. Șocul a venit de Crăciun. Update

Finalul anului 2021 a fost marcat de multe probleme pentru Liviu Dragnea (59 de ani). După ce a renunțat la relația cu Irina Tănase (29 de ani), politicianul a fost trădat recent chiar de cei care s-au ocupat de mesajul transmis de Crăciun.

Update: Pe pagina de Facebook a lui Liviu Dragnea a fost încărcată varianta corectată. Nu s-a spus nimic despre greșelile de scriere.

Știrea inițială: În subtitrarea videoclipului urcat pe Facebook au fost mai multe greșeli flagrante de scriere. Ele arată că în echipa lui Liviu Dragnea există o persoană care nu cunoaște prea bine limba română.

De asemenea, greșelile îl pun într-o lumină proastă inclusiv pe fostul președinte al PSD. Dacă a văzut varianta finală a mesajului – cu tot cu subtitrare – și nu a remarcat erorile, atunci și el are carențe gramaticale.

În subtitrarea mențională, Crăciun este scris „crăciun″. Totodată, persoana care s-a ocupat de subtitrare nu stăpânește nici declinarea substantivului „copii″.

În plus, există o problemă și cu folosirea semnului diacritic corect pentru substantivul comun „gândul″. Recitind subtitrarea, Dragnea poate afla că primul cuvânt care apare după semnele de punctuație ce marchează sfârșitul unei comunicări se scrie întotdeauna cu majusculă.

Dragnea are un mesaj special pentru copiii din România

„Dragi români, după un an în care ni s-au luat drepturile, libertatea și demnitatea, vă doresc un crăciun liniștit cu bucate românești pe masă, un vin de butură roșu și aromat, cu cozonaci calzi scoși din cuptor și cu copii în jurul bradului.

foto: facebook.com/liviudragnea.ro

și când copii își vor desface cadourile să le spuneți că sub fiecare brad se află găndul meu bun pentru ei și pentru viitorul lor. Crăciun fericit!”, a transmis Liviu Dragnea în mesajul de Crăciun (n.r. – greșelile au fost subliniate).

Altfel, amintim că după ce s-a aflat despre finalul relației cu Irina Tănase, Dragnea nu a fost înduioșat de rugămințile fostei iubite. Amintim că Irina Tănase a transmis un mesaj în care i-a spus lui Liviu Dragnea că nu l-a înșelat cu gălățeanul Paul și că dorește ca politicianul să revină lângă ea.

„Am crezut că persoanele apropiate și prietenii noștri comuni ne sunt alături și că nu sunt capabili de intrigi. Liviu este singurul bărbat pe care îl iubesc. Este singurul pe care l-am iubit în ultimii 8 ani.

Irina Tănase speră să revină lângă Dragnea

Nimeni nu a mai avut loc în sufletul meu și, dincolo de orgolii, cred că și el înțelege. Sufăr și bănuiesc faptul că și el este rănit. Nu poți să fii legat de o altă persoană vreme de 8 ani și să nu mai existe nici urmă de atașament.

foto: facebook.com/liviudragnea.ro

N-am agreat niciodată aparițiile publice, mesajele prin intermediul presei, dar aceasta este singura formă prin care mă pot adresa lui. Și vreau să fiu împăcată că am putut face totul pentru a-l readuce înapoi.

Când vine vorba despre bărbatul iubit, despre Liviu, renunț la orgolii. Îl iubesc și îl aștept acasă! Sper să se întoarcă, să continuăm! Nu îmi e frică de cuvinte, nu mă feresc de ele″, dezvăluia Irina Tănase în mesajul pe care îl puteți citi mai departe pe evz.ro.