Evenimentul Zilei > Monden > Șoc triplu pentru Dragnea! N-a fost suficient că l-a înșelat. Irina Tănase i-a mai dat o lovitură
Șoc triplu pentru Dragnea! N-a fost suficient că l-a înșelat. Irina Tănase i-a mai dat o lovitură

Șoc triplu pentru Dragnea! N-a fost suficient că l-a înșelat. Irina Tănase i-a mai dat o lovitură

Miercuri, 8 decembrie 2021, va fi o zi de neuitat pentru Liviu Dragnea. De la o oră la alta, despre Irina Tănase apar tot felul de informații incendiare. Ultima dezvăluire se referă la mulți bani, iar în prim-plan apare și Paul, cunoscutul playboy din Galați, care aleargă mereu după femei frumoase.

Marți, în presa tabloidă au apărut câteva indicii despre caracterul tinerei în vârstă de 29 de ani. Ignorând faptul că fostul președinte al PSD i-ar fi cumpărat un apartament, Irina Tănase și amantul Paul l-ar fi batjocorit în ultimul hal pe Dragnea.

Tot marți, Liviu Dragnea s-a referit pentru prima dată la despărțire, iar miercuri a venit bomba. Conform unor stenograme publicate de jurnaliștii de la cancan.ro, Irina Tănase adora  să-și incite amantul.

După toate acestea, cei care au urmărit desfășurarea acestui subiect s-ar fi așteptat că altceva nu mai poate apărea. Eroare! De parcă nu era suficient că a fost infidelă și a râs de protectorul ei, blondina i-a mai dat o lovitură cruntă politicianului.

După cum se știe, fostul președinte al PSD era foarte îndrăgostit de femeia mai mică decât el cu 30 de ani. Și, ca orice bărbat îndrăgostit, nu s-a uitat la bani când inima i-a bătut mai repede decât în tinerețe, când a simțit primii muguri ai carnalității.

foto: arhiva EVZ – O imagine cât 1.000 de cuvinte, nu-i așa?

Irina Tănase cheltuia rapid sume importante

În acest context este elocventă dezvăluirea prezentatoarei Denise Rifai din 2018, când s-a întâlnit cu Irina într-un magazin de lux. La acea vreme, femeia care putea deveni soția lui Dragnea a cheltuit 2.000 de euro pentru a cumpăra două perechi de pantofi.

Obișnuită cu un nivel financiar ridicat, juna și-a păstrat obiceiurile și după ce iubitul ei mai vârstnic a fost închis la penitenciarul Rahova. Așa cum reiese din ultimele stenograme publicate de cancan.ro, Paul a simțit că poate specula modul în care Dragnea o alimenta constant pe Irina.

După ce îi oferea alinare, Don Juan din Galați încerca să obțină bani de la Irina. La rândul ei, tânăra încerca să îl împace și îi spunea că finanțarea vine din spatele gratiilor și procedurile sunt mai greoaie.

Amantul Paul apreciază banii lichizi

foto: cancan.ro – Paul este bărbatul fără pahar în mână

„AMANT: Iub, cf? De bani ai mai făcut rost?

IRINA: Nu, că strâmbă din nas la orice. Când vin, o să-ți dau cash, că o să-mi bage bani. 10 mii″, se arată în stenogramele publicate pe cancan.ro.

Este ciudat, totuși, cum Paul îi cerea bani Irinei. Spunem asta având în vedere că despre el s-a scris că este fiul unui om de afaceri care deține o mare firmă de construcții în Galați. Cine știe, poate că era doar un joc prin care dorea să obțină confirmarea calităților sale de mascul ultraseducător…