Evenimentul Zilei > Actualitate > Dragnea suferă cumplit după gratii! I-au „mâncat viața” și nimeni nu-l poate ajuta
Dragnea suferă cumplit după gratii! I-au „mâncat viața” și nimeni nu-l poate ajuta

Dragnea suferă cumplit după gratii! I-au „mâncat viața” și nimeni nu-l poate ajuta

Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea, a făcut câteva dezvăluiri extrem de tulburătoare despre starea de sănătate a fostului lider PSD.

Liviu Dragnea se află într-o situație extrem de dificilă din cauza stării de sănătate, după ce a prezentat dureri insuportabile la coloana vertebrală.

Dezvăluirea a fost făcută chiar de iubita fostului politician, Irina Tănase, care le-a dezvăluit jurnaliștilor de la Fanatik momentele grele prin care trece fostul lidel al Partidului Social Democrat.

Liviu Dragnea, probleme grave la coloană!

„I s-a făcut un RMN la coloană, a fost văzut de medici, iar acum urmează aceste programe de recuperare care îl vor ajuta să scape de dureri. Pentru a vedea exact dacă are nevoie de operație trebuie să i se facă analize mai amănunțite”, a declarat Irina Tănase, logodnica fostului lider PSD.

De asemenea, în urma demersurilor făcute de avocata lui Liviu Dragnea, la sesizarea familiei, fostul șef PSD ar fi început deja să primească îngrijiri medicale la doar două săptămâni după decizia instanței.

Astfel, Dragnea a început în închisoare fizioterapia și kinetoterapia, tratamente care îl vor ajuta să scadă intensitatea durerilor provocate de coloana vertebrală.

„De luni, practic, Liviu a început tratamentul cu fizioterapie și kinetoterapie. Din fericire, măcar acest lucru este posibil”, a dezvăluit Irina Tănase.


Cum a ajuns după gratii?

Șeful PSD Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv în 2019 de Înalta Curte de Casație și Justiție la trei ani și jumătate de închisoare în procesul privind angajările fictive de la Direcția pentru Protecția Copilului Teleorman.

Sentința este definitivă. Completul de 5 judecători a menținut astfel sentința dată în primă instanță.

Apelul lui Liviu Dragnea a fost admis doar pe latura civilă, scăzând suma pe care o are de plătit drept prejudiciu.

Patru din cei cinci judecători ai completului s-au pronunțat pentru condamnare. Judecătorul care a făcut opinie separată a considerat că procesul ar trebui rejudecat, așa cum a cerut apărarea lui Liviu Dragnea, invocând nelegalitate a completului de 3 judecători care a dat decizia în primă instanță.