Evenimentul Zilei > Politica > DEZASTRU pentru DRAGNEA. Ce s-a DECIS ACUM în legătură cu INSULA BELINA
DEZASTRU pentru DRAGNEA. Ce s-a DECIS ACUM în legătură cu INSULA BELINA

DEZASTRU pentru DRAGNEA. Ce s-a DECIS ACUM în legătură cu INSULA BELINA

Insula Belina și Brațul Pavel vor trece din nou în administrarea statului, după ce s-a aflat timp de cinci ani în închirierea Teldrum, a decis, luni, Consiliul Județean Teleorman.

Cele două obiective au fost închiriate către Teldrum în 2013, în baza unei Hotărâri de Guvern semnată de Victor Ponta, premier la acea vreme, și asumată de Liviu Dragnea, vicepremier la acea vreme.

Consilierul județean Adrian Bădulescu a declarat, în ședința de luni a CJ Teleorman, că ar exista niște „elemente în neregulă”, care ar duce spre ideea că cele două obiective au fost preluate de CJ Teleorman cu dedicație pentru Liviu Dragnea.

„Hotărârea de Guvern a fost dată în 2013, ei (factori decidenţi din CJ Teleorman – n.r.) au făcut nişte hârtii care n-aveau nicio legătură cu intrarea în proprietate, pe 15 ianuarie au făcut transferul prin procesele verbale şi pe 16 ei le-au dat la Teldrum. Şi el (Dănuţ Cristescu – n.r.) spune o poveste, că au luat obiectivele ca să facă nişte proiecte, care n-au mai fost aprobate. Dar ei nu aveau cum să facă proiecte pe ceva ce nu le mai aparţinea”, a declarat Bădulescu, potrivit Mediafax.