Evenimentul Zilei > Politica > DRAGNEA atacat DUR: „Bag-o și pe asta în valiză, Liviule!”
DRAGNEA atacat DUR: „Bag-o și pe asta în valiză, Liviule!”

DRAGNEA atacat DUR: „Bag-o și pe asta în valiză, Liviule!”

Senatorul PNL Florin Cîțu a anunțat că liberalii vor ataca la CCR procedura de selecție și numire a conducerii ASF. Liberalul consideră instituția a devenit o anexă a PSD.

„Bag-o și pe asta în valiză, Liviule! Mitocănia a devenit politică de partid la PSD. Este clar că proprietari degetelor arătate prin Parlament sunt un accident al democrației. Degetul mijlociu al lui PSDragnea! PSD-ul împarte mitocănia în două. Cea clasică, grobiană de inspirație Dragnea-nișta care produce aplauze în PSD și greață în restul societății. Și cealalată… despre care vreau să vorbesc astăzi, mitocănia instituțională. Mult mai periculoasă și mai perversă, în opinia mea. Pentru mitocănia grobiană am dezvoltat anticorpi. Întorci capul și pleci mai departe”, a scris Florin Cîțu, joi pe pagina sa de Facebook.

 „Pentru mitocănia instituțională acum căutăm soluții! Recunosc, acest tip de mitocănie îmi generează o dorință de revoltă și de a schimbă lucrurile imediat. Această mitocănia instituțională am văzut-o când au fost alese conducerile CCR, CC, CEC, toate companiile de stat, eliminarea OUG 109 și cel mai recent la ASF. Conducerea ASF numită acum două zile nu îndeplinește condițiile de profesionalism și experiență cerute de lege. PSD a transformat și ASF într-o anexa PSD. PNL va ataca la CCR procedura de selecție și numire a conducerii ASF! Acum aveți explicația pentru care PSD amâna acest proces de selecție de câteva săptămânii. Ar mai fi fost încă bilă neagră în raportul MCV”, a subliniat Cîțu.

Plenul reunit al Camerei Deputaților și Senat a votat, miercuri, numirea în funcția de președinte al Autorității pentru Supraveghere Financiară pe actualul președinte al instituției, Leonardo Badea. În funcția de prim-vicepreședinte al ASF a fost votată Elena Doina Dascălu.

 

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: