Dragnea a vrut aplauze pentru Iohannis, dar s-a lovit de un refuz clar. „Nu-mi iese, nu?”

Dragnea a vrut aplauze pentru Iohannis, dar s-a lovit de un refuz clar. „Nu-mi iese, nu?”

Sosit, sâmbătă, la Reşiţa, pentru a participa la Conferinţa judeţeană de alegeri a PSD Caraş-Severin, preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost protagonistul unei scene hilare. În timp ce își ținea discursul în fața auditoriului, Liviu Dragnea a ținut morțiș ca oamenii din sală să-l aplaude pe Klaus Iohannis. Nimeni nu a dat curs invitației lui Dragnea. „Vă rog să-l aplaudați”, le-a cerut primul om din PSD celor din sală. Lipsa de reacție a auditoriului, l-a determinat pe Liviu Dragnea să continue vizibil amuzat: „Nu-mi iese, nu?”, potrivit dcnews.ro.

Întâmpinat cu huiduieli de un grup de câţiva zeci de protestatari, la Reşiţa, unde a participat la Conferinţa judeţeană de alegeri a PSD Caraş-Severin, Liviu Dragnea a avut parte și de o scenă amuzantă.

În timp ce ținea discursul, Liviu Dragnea a rugat sala să-l aplaude pe Klaus Iohannis, doar că nimeni nu a făcut acest gest. De ce? Pentru că oamenii nu au simțit că președintele Klaus Iohannis are de ce să fie aplaudat. „Vă rog să-l aplaudaț„”, a zis Liviu Dragnea care văzând că sala nu aplaudă, a continuat amuzat: „Nu-mi iese, nu?”. A fost momentul în care liderul PSD a lansat o serie de critici la adresa președintelui României.

„Ce a făcut acest domn în România? Nu voiam să vorbesc despre el, acum m-am gândit. Ce a făcut Klaus Iohannis timp de patru ani? Este o întrebare atât de simplă... ce a făcut acest om cât a fost președinte? Nu am găsit o acțiune care să fi ajutat România. Absolut nimic! În schimb am văzut că este deasupra legii. Sunt documente cu case mătrășite. Dă socoteală pentru acest lucru? Nu! (...) A blocat acest guvern de câte ori a putut. Cum să fii așa? Ce suflet să ai să blochezi bugetul României doar gândindu-te că 4 milioane de copii nu primesc alocația mărită de la 1 martie? De ieri, copiii ar fi trebuit să aibă alocația mărită! Cum poți să fii atât de rău? Nu vrea să facem investiții! A blocat numirea unor miniștri. Unde s-a mai întâmplat așa ceva?!”, a zis Liviu Dragnea.

Ne puteți urmări și pe Google News

”Singura soluție pentru România este ca Iohannis să nu mai prindă un al doilea mandat. Este un obiectiv foarte important. Pe ce pune mâna strică și face numai rău! Să știți că nu vorbește niciodată de bine România în afara țării, când se întâlnește cu alți oameni”, a mai adăugat el.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a sosit, sâmbătă, la Reşiţa, pentru a participa la Conferinţa judeţeană de alegeri a PSD Caraş-Severin, el fiind întâmpinat cu huiduieli de un grup de câţiva zeci de protestatari, în timp ce social-democraţii cărăşeni l-au aplaudat.

De asemenea, membrii social-democraţi ai organizaţiei din Caraş-Severin au scandat minute în şir 'PSD, PSD', încercând să acopere huiduielile venite dinspre grupul de protestatari.

„PSD Caraş-Severin este, de acum, o organizaţie curate”, a declarat Liviu Dragnea, la intrarea în sala în care are loc conferinţa, referindu-se la plecarea de la conducerea organizaţiei a fostului lider judeţean social-democrat, Ion Mocioalcă. Acesta a plecat la formaţiunea Pro România, la începutul lunii decembrie. El şi-a exprimat susţinerea pentru deputatul Luminiţa Jivan, liderul interimar al organizaţiei după plecarea lui Mocioalcă, aceasta candidând, sâmbătă, pentru funcţia de preşedinte al organizaţiei judeţean.