Dragnea a acceptat propunerea lui Iohannis la șefia SIE. ATAC fără PRECEDENT la adresa PREȘEDINTELUI României

Dragnea a acceptat propunerea lui Iohannis la șefia SIE. ATAC fără PRECEDENT la adresa PREȘEDINTELUI României

Liviu Dragnea a acceptat propunerea lui Klaus Iohannis ca deputatul PSD Gabriel Vlase să fie noul șef al SIE. Liderul PSD l-a atacat, cu această ocazie, pe Klaus Iohannis.

 

Liviu Dragnea a declarat că a avut o discuție cu Gabriel Vlase și că i-a urat succes în noua funcție. „Eu i-am urat succes domnului Vlase, are voturi suficiente pentru a fi șeful SIE. Sper ca pregătirea pe care o are și buna credință pe care sper că o are, alături de lucrători profesioniști, să facă ca această instituție să aducă un avantaj serios din punct de vedere strategic și economic.

E un Cod Penal dedicate justițiarilor din România. M-am săturat de aceste petarde aruncate de un an și jumătate. În cee ace privește persoana mea, decizia luată de Iohannis și personae oculte din România a fost ca eu să fiu anihilat. Nu ezit aici. Dar pentru a lăsa ca mii de oameni nevinovați să tremure până află sentința și să nu știe dacă rămân în libertate, acest lucru nu poate fi lăsat așa. Președintele Iohannis s-a folosit de toate instrumentele în mod abuziv pentru a bloca diferite legi doar pentru a bloca democrația”, a declarat Dragnea.

Ne puteți urmări și pe Google News