Două fete din Capitală, vedete peste noapte. Au făcut asta chiar în mijlocul străzii

Două fete din Capitală, vedete peste noapte. Au făcut asta chiar în mijlocul străzii

Două fetițe din Capitală au ajuns vedete peste noapte cu o idee de afaceri nu foarte ieșită din comun, dar care se pare că funcționează de minune.

Două fetițe din Capitală au ajuns vedete după ce au ajuns la concluzia că chiar dacă este pandemie și totul este închis, asta nu înseamnă că trebuie să stea degeaba sau să piardă timpul.

Odată stabilită această regulă de bază conform căreia timpul nu trebuie pierdut, ci folosit cu înțelepciune, cele două fetițe s-au gândit să-și deschidă o „afacere” prin care să aibă și profit, dar și să bucure lumea din jur. Zis și făcut, fetițele s-au pus la treabă și au reușit în decurs de câteva ore să deschidă o afacere cu ajutorul căreia au ajuns virale.

Ne puteți urmări și pe Google News

Cele două „afaceriste” au remarcat nevoia oamenilor de hidratare în zilele caniculare în care temperaturile sar lejere de 27 - 30 de grade Celsius, așă că au profitat de această oportunitate și si-au deschis un stand de limonadă chiar în fața casei.

Cu numai 5 lei paharul, trecătorii au fost impresionați de gestul lor și cu toții s-au oprit pentru a le lăuda inițiativa, dar și pentru a se răcori cu un pahar de limonadă.

„Pana vin cei de la poliția comunitară sa și respecte cu strictețe postul / Ajungem si noi in 20 min / In pandemie …Vin ,cei de la PLC / Bravo copii…felicitari / Asa făceam si noi cînd eram ca ele / Bravo copii / Stai ca vin aia corecții, bon fiscal oferiți?!” sunt câteva dintre comentariile primite de cele două fetițe, pe un grup în care s-a postat fotografia cu ele.

Nu doar oamenii obișnuiți le-au lăudat pe fetițe, ci și vedetele. Anuryh, o fostă ispită de la Insula Iubirii, le-a promovat pe contul ei de Facebook printr-o fotografie în care apare alături de ele, și îi îndeamnă pe toți următorii ei să guste din limonada rece făcute de fetițe

„Dragii mei vecini din Popesti – Leordeni , pe Strada Drumul Fermei 87 – gasiti ceeea mai buna limonada ! Avem aici o gasca de mici intreprinzatori care si-au pornit o mica afacere si credeti-ma ca s-au organizat foarte bine !

Aveti limonada simpla , cu fructe de padure sau menta ! Absolut delicioasa! Si chiar au si o oferta – Cumperi o limonada , a doua este la 50% reducere ! Ma bucur mult cand vad astfel de initiative venite din partea unor copii minunati ! Va felicit dragii mei si felicitari parintilor vostrii pentru ca va sustin ideile si va ajuta sa le puneti in practica !

Sunteti minunati! 💜” a fost mesajul postat de Anuryh, pe rețeaua de socializare, conform Cancan.