Evenimentul Zilei > Actualitate > Două călugăriţe au rămas blocate în lift. Dumnezeu le-a răspuns rugăciunilor fierbinţi după trei zile
Două călugăriţe au rămas blocate în lift. Dumnezeu le-a răspuns rugăciunilor fierbinţi după trei zile

Două călugăriţe au rămas blocate în lift. Dumnezeu le-a răspuns rugăciunilor fierbinţi după trei zile

Două călugăriţe aflate în vizită la Roma au simţit pe propria piele cât de încurcate sunt căile Domnului, mai ales dacă liftul se blochează într-o clădire pustie. Atotputernicul s-a milostivit în cele din urmă de rugăciunile înălţate de cele două măicuţe, vreme de trei zile, cât a durat capitivitatea lor, şi a răspuns prin intermediul unei femei de serviciu care a chemat carabinerii.

Maicile – o irlandeză în vârstă de 58 de ani şi o neozeelandeză de 68 de ani, aflat în vizită la Roma – au rămas blocate tot weekendul trecut, în liftul unei case de oaspeţi bisericeşti, fără hrană sau apă, relatează presa italiană. Liftul s-a blocat după o pană de curent electric.
Cele două claustrate au fost salvate abia în cursul zilei de luni de forţele de ordine alertate de femeia care venise la curăţenie în imobilul cu pricina. Femeile au fost transportate imediat la spital unde s-a constatat că suferă de deshidratare.