Magistrații Curții Militare de Apel București au hotărât luni dimineață retrimiterea la DNA a dosarului în care sunt anchetați doi foști angajați ai ISU București, sub acuzația de a nu fi luat măsurile legale cu privire la respectarea normelor PSI în urma verificării efectuate la Clubul Colectiv.

Judecătorii au admis contestațiile depuse de Antonina Radu și de către reprezentanții Ministerului de Interne cu privire la hotărârea luată de instanța de fond, în condițiile în care Tribunalul Militar respinsese toate cererile și excepțiile invocate și stabilise demararea procesului, informează hotnews.ro

Cu o săptămână în urmă, Curtea Militară a luat la cunoștință și judecat solicitările Ministerului de Interne și ale Antoninei Radu, care au contestat prima decizie în urma căreia a fost dispusă respingerea excepțiillor și debutul procesului.

Pe 10 noiembrie anul trecut, în urma incendiului, Tribunalul Militar a decis arestarea lui George Matei și plasarea în arest la domiciliu a Antoninei Radu, instanța motivând acestea în baza faptului că acuzata are în îngrijire o fiică de 8 ani și un frate de 42 care suferă de handicap psihiatric accentuat și nu are niciun venit. La scurt timp însă a fost arestată și Antonina Radu, printr-o decizie definitvă a Curții Militare de Apel.

George Matei și Antonina Radu au fost trimiși în judecată de DNA sub acuzația de abuz în serviciu, în data de 4 decembrie.