Evenimentul Zilei > Actualitate > „DOREL” loveşte din nou. Muncitorii care au asfaltat o stradă i-au blocat accesul unei femei pe proprietatea sa
„DOREL” loveşte din nou. Muncitorii care au asfaltat o stradă i-au blocat accesul unei femei pe proprietatea sa

„DOREL” loveşte din nou. Muncitorii care au asfaltat o stradă i-au blocat accesul unei femei pe proprietatea sa

O femeie a provocat un scandal monstru, joi seară, pe o stradă din Dej. Aceasta a început să ţipe până i s-a făcut rău din cauza faptului că muncitorii care au asfaltat strada i-au blocat accesul pe proprietatea sa.

Femeia a ţipat până i s-a făcut rău, mai ales că a făcut nenumărate sesizări la Primărie. Întâmplarea de joi a umplut însă paharul. Femeia a cedat nervos când a văzut că nu poate intra cu maşina în curte, iar gardul este distrus, informează B1 TV. Un echipaj de poliţie s-a deplasat la faţa locului, însă femeia nu s-a lăsat intimidată. Aceasta este decisă să dea municipalitatea în judecată.

Femeia care ţipa cât o ţineau plămânii voia neapărat ca şi concitadinii ei să vadă ce dezastru au lăsat muncitorii care lucrau la asfaltarea drumului. Dejeanca şi-a ieşit din fire, când împreună cu o altă femeie ajuns la terenul pe care are o locuinţă în construcţie pentru a da de mâncare câinilor. Nici n-a putut intra cu maşina pe proprietatea ei.