Update: Amintim că edilul a suferit vineri seară arsuri grave după ce o instalaţie artizanală de produs ţuică i-a explodat în faţă.

Primarul în vârstă de 65 de ani a suferit arsuri de gradele III şi IV pe aproximativ 50% din corp şi a fost preluat de un elicopter SMURD pentru a fi transportat la Braşov.

Explozia cazanului de ţuică a avut loc în gospodăria primarului după ce alcoolul rezultat a luat foc. Flacăra a cuprins şi recipientul cu borhot, iar conţinutul fierbinte a ajuns pe o mare parte a corpului primarului.

Edilul a fost preluat de un echipaj de ambulanţă SMURD- TIM şi transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Mavromati. Ulterior, a fost transferat pe Secţia de reanimare a unităţii medicale. Mai departe, medicii botoşăneni au cerut sprijinul colegilor din Braşov, iar cererea lor a fost aprobată.

Ştirea iniţială: Primarul comunei Corni din judeţul Botoşani, Dorel Dorneanu, a fost spitalizat în stare gravă după ce vineri seară, o instalaţie artizanală de produs ţuică i-a explodat în faţă.

Potrivit cadrelor medicale de la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Mavromati Botoşani, primarul, în vârstă de 65 de ani, a suferit arsuri de gradele III şi IV pe aproximativ 50% din corp şi un traumatism la nivelul umărului drept.

Explozia cazanului de ţuică a avut loc în gospodăria primarului, la scurt timp după ce alcoolul rezultat a luat foc. Flacăra a cuprins şi recipientul cu borhot, care a explodat, iar conţinutul fierbinte i-a sărit pe o mare parte din corp.

Primarul a fost preluat de un echipaj de ambulanţă SMURD-TIM şi transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Mavromati. Ulterior, el a fost transferat pe Secţia de Reanimare a unităţii medicale

Te-ar putea interesa și: