Evenimentul Zilei > International > Doliu uriaș în lumea fotbalului. Atacantul a murit într-un grav accident de mașină
Doliu uriaș în lumea fotbalului. Atacantul a murit într-un grav accident de mașină

Doliu uriaș în lumea fotbalului. Atacantul a murit într-un grav accident de mașină

Atacantul formaţiei Al Falah din Emiratele Arabe Unite, Sultan Saif, a murit joi într-un tragic accident rutier care a avut loc la Abu Dhabi.

 

În accident şi-a pierdut viaţa şi soţia lui Saif. Maşina în care se aflau cei doi a intrat în coliziune cu un camion.

Sultan Saif a făcut carieră la Al Wahda, grupare care a fost antrenată şi de românii Ladislau Boloni şi Laurenţiu Reghecampf, şi unde a activat între 2012 şi 2018. După 2016 el a fost împrumutat la Ittihad Kalba Football Club şi Bani Yas Club, iar în prezent juca în liga a doua, la Al Falah.

Presa din Emirate relatează că Sultan Saif era golgeterul la zi al celei doua divizii. Tatăl lui Sultan Saif a fost jucător în naţionala Emiratelor Arabe Unite.

Tot în accident de mașină a murit un cunoscut internațional

Fotbalistul Dhiab Awana, în vârstă de 21 de ani, devenit celebru după ce a transformat un penalti cu călcâiul la un meci amical Emiratele Arabe Unite – Liban, a decedat, în urmă cu câțiva ani, tot într-un accident rutier.
Potrivit Federației de Fotbal din Emiratele Arabe Unite, Awana a murit după ce mașină să a intrat în coliziune cu un camion, în apropiere de Abu Dhabi. Fotbalistul se întorcea de la Al-Ain, unde s-a aflat într-un stagiu de pregătire cu națională țării sale.

La un meci amical cu Liban, disputat în luna iulie, Awana a transformat un penalti întorcându-se cu spatele și lovind mingea cu călcâiul. El a primit un cartonaș galben pentru acest gest, dar golul a fost validat.