Evenimentul Zilei > Social > Doliu. Din PĂCATE, LEGENDA FOTBALULUI românesc s-a stins…A scris ISTORIE la echipa favorită a lui CEAUȘESCU
Doliu. Din PĂCATE, LEGENDA FOTBALULUI românesc s-a stins…A scris ISTORIE la echipa favorită a lui CEAUȘESCU

Doliu. Din PĂCATE, LEGENDA FOTBALULUI românesc s-a stins…A scris ISTORIE la echipa favorită a lui CEAUȘESCU

Din păcate, legenda fotbalului din vremea lui Ceaușescu s-a stins. Nicolae Argeșanu a murit. Veste a venit imediat din Germania.

Fotbalul românesc este din nou în doliu, după ce din Germania a venit o veste tragică. A murit Nicolae Argeșeanu, jucător care a trecut și prin Liga 1 (Divizia A, cum se numea atunci), a anunțat monitoruldevrancea.ro.

Acesta era născut pe 14 noiembrie 1967. El a jucat în prima divizie la FC Olt, clubul din Scornicești, satul de naștere al lui Nicolae Ceaușescu.

Argeșeanu a jucat sezoane la rând la echipa Unirea Focșani, unde a făcut și junioratul. în primul eșalon, Argeșeanu a bifat 10 meciuri și a marcat 1 gol. El trăia în Germania, fiind stabilit la Kofferen, în Nordrhein-Westfalen.

„A fost unul dintre cei mai mari fotbaliști ai Vrancei” Pe 14 noiembrie, prietenii l-asu asaltat cu mesaje de felicitare de ziua lui (împlinise 51 de ani), iar pe 18 noiembrie a făcut infarct și a murit. „A fost un super talent, lovea mingea cu ambele picioare, avea 1,69 metri, dar avea o detentă extraordinară, care îi permitea să joace vârf de atac. A fost unul dintre cei mai mari fotbaliști ai Vrancei!”,a spus fostul său coleg de echipă de la Unirea Focșani, Vasile Burgă.