Evenimentul Zilei > Politica > Doliu în politica românească. A murit un primar celebru din PNL. Avea doar 55 de ani
Doliu în politica românească. A murit un primar celebru din PNL. Avea doar 55 de ani

Doliu în politica românească. A murit un primar celebru din PNL. Avea doar 55 de ani

Primarul comunei Cuzăplac, județul Sălaj, Mircea Pop, a murit joi, la vârsta de 55 de ani. Edilul era în funcție din decembrie 1989 şi a fost considerat unul dintre cei mai longevivi primari.

Mircea Pop a candidat în 2020 susținut de PNL, iar la ultimele alegeri a câştigat cu aproape 90% din voturi primăria din comuna Cuzăplac. Totodată, primarul era cu cea mai îndelungată activitate din Sălaj.

„Trecerea în lumea Veşniciei a celui care a fost Mircea Pop, primarul comunei Cuzăplac, ne-a umplut sufletul de tristeţe şi de regret. Timp de 30 de ani am împărtăşit şi promovat împreună valorile social-democrate, Mircea Pop fiind, ani în şir, liderul Ligii Aleşilor Locali Social Democraţi; un primar destoinic, care a unit şi dezvoltat comunitatea locală, un coleg distins şi un om apreciat de toţi cei care l-au cunoscut. A pus suflet în ceea ce a făcut şi, din păcate, viaţa lui pământească s-a încheiat prea devreme. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a transmis organizaţia judeţeană Sălaj a PSD pe social media.

PNL: „Am primit cu profundă durere vestea trecerii în eternitate a colegului nostru”

„Am primit cu profundă durere vestea trecerii în eternitate a colegului nostru, Pop Mircea, primarul comunei Cuzăplac. Vreme de mai bine de trei decenii, domnia sa a slujit neobosit interesele comunităţii sale, fiind primarul cu cea mai îndelungată activitate din judeţul Sălaj”, au transmis colegii de partid, pe contul de Facebook al PNL Sălaj.

 

Mircea Pop câștiga alegerile cu un procent de peste 90% din voturile exprimate

„Tot ceea ce m-a determinat să candidez din nou pentru funcția de primar a fost continuarea lucrărilor, finalizarea proiectelor începute și demararea unor noi investiții majore cu impact pentru comunitate. Totul se reușește doar cu atragerea de fonduri, pentru că primăriile nu pot realiza investiții majore din bugetul local.

A murit cel mai vechi primar din Sălaj, trecut în 2020 de la PSD la PNL. La ultimele alegeri a câştigat cu aproape 90% din voturi

Comunitățile sunt destul de mici și pentru a reuși trebuie să realizeze întocmirea proiectelor la timp și depunerea acestora la termen. Pentru fiecare UAT, strategia de dezvoltare trebuie să fie cartea de căpătâi pentru a reuși. Tot ce am cuprins în acest document am reușit să realizez 120% și continuăm”, declara primarul, potrivit RTV.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: