Evenimentul Zilei > Actualitate > Doliu în cetatea filmului. Cunoscutul actor Jay Pickett a murit chiar pe platoul de filmare. Foto
Doliu în cetatea filmului. Cunoscutul actor Jay Pickett a murit chiar pe platoul de filmare. Foto

Doliu în cetatea filmului. Cunoscutul actor Jay Pickett a murit chiar pe platoul de filmare. Foto

Cunoscut actor american Jay Pickett a încetat din viață, în urma unui atac de cord. Tragedia s-a ȋntâmplat chiar ȋn timp ce acesta filma o scenă pentru cel mai nou film western ȋn care în afară de actor era și scenarist și producător.

Potrivit primelor informații, se pare că decesul ar fi survenit ȋn urma unui infarct.

Actorul era bine-cunoscut pentru rolurile sale din serialele soap-opera „General Hospital” și „Port Charles”, iar acum filma un western chiar ȋn statul său natal, Idaho. Jay Pickett scrisese scenariul și era și producător pentru western-ul „Treasure Valley”, pe al cărui platou de filmare a avut loc tragicul eveniment, relatează jurnaliștii de la BBC.

Actorul și producătorul Jim Heffel a scris pe pagina sa de Facebook: “Am pierdut un prieten bun, iar lumea a pierdut o persoană extraordinară. Jay Pickett a hotărât să plece călărind înspre Ceruri. Jay a murit ȋn timp ce se afla călare pentru filmul Treasure Valley ȋn Idaho. Așa cum face un cowboy adevărat!”

Și-a trăit viața așa cum i-a plăcut

De-a lungul carierei sale, Jay Pickett a mai avut apariții și ȋn alte seriale celebre precum „Desperate Housewives”, „Dexter” sau „NCIS: Los Angeles”. Ȋn acest ultim film, el juca rolul unui cowboy care își căuta fiica de mult pierdută.

Travis Mills, co-producător pentru western-ul „Treasure Valley”, a transmis: „Nu există nicio explicație oficială pentru cauza morții sale, dar se pare că a fost un atac de cord”.

Pe platoul de filmare, cei prezenți au încercat, cu toate mijloacele să îl țină în viață. Din păcate, în ciuda eforturilor, nu au reușit, medicii sosiți la fața locului constatând decesul actorului.

„Toți cei prezenți au încercat cât de mult au putut să-l țină în viață. Inimile noastre sunt frânte de durere și suntem îndurerați alături de familia sa, care este atât de devastată de această tragedie șocantă.

Făcea ceea ce-i plăcea: să fie actor, să călărească și să facă filme. Și era magnific”, a mai adăugat acesta.

Îi plăceau majoritatea sporturilor, inclusiv fotbal, baschet, baseball și schi. El a fost, de asemenea, un foarte bun călăreț.

Jay Pickett era căsătorit și avea trei copii.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: