Evenimentul Zilei > Sport > Doctorul lui Michael Schumacher aruncă bomba. Cum se simte pilotul german
Doctorul lui Michael Schumacher aruncă bomba. Cum se simte pilotul german

Doctorul lui Michael Schumacher aruncă bomba. Cum se simte pilotul german

Starea de sănătate a pilotului german Michael Schumacher s -a îmbunătățit, susține doctorul lui.

Michael Schumacher și-a revenit considerabil după accidentul grav suferit în anul 2013, în timp ce se afla la schi.

Anunțul a fost făcut de doctorul lui, Jean-Francois Payen, care a dezvăluit care este starea reală de sănătate a fostului campion de Formula1, potrivit digisport.ro. Jean-Francois Payen spune că pilotul german a depășit cel mai grav stadiu, după nefericitul accident, existând șanse mari ca Michael să-și revină în cel mai scurt timp.

„Schumacher se află încă sub tratament, unul care poate dura până la 3 ani. Este un plan între un an și trei ani pentru regenerare”, a spus doctorul.

„Îl vizitez constant și stau de vorbă cu familia lui despre progresul pe care îl face. Soția lui vede lucrurile foarte clar și face totul ca Michael să aibă cele mai bune condiții”, a mai dezvăluit Payen.
Michael Schumacher, operat de mai multe ori

În urma traumatismului cranian sever în timp ce se află la schi, Schumacher a suferit două operații la spitalul din Grenoble. Pilotul de formula 1 a fost transferat pe 16 iunie 2014 la un spital din Lausanne, fiind externat pe 9 septembrie 2014 și tratat în propria locuință din Gland, Elveția.

Michael Schumacher s-a născut pe 3 ianuarie 1969, în localitatea Hurth, din vestul Germaniei, în landul Nordrhein-Westfalen. El a debutat în Formula 1 la vârsta de 22 de ani, la volanul unui monopost Jordan, în august 1991, în Marele Premiu al Belgiei, desfăşurat pe circuitul Spa-Francorchamps .