Evenimentul Zilei > Politica > Dizolvarea PSD, cerută în instanță. VEZI cine a depus solicitarea
Dizolvarea PSD, cerută în instanță. VEZI cine a depus solicitarea

Dizolvarea PSD, cerută în instanță. VEZI cine a depus solicitarea

La Tribunalul București a fost depusă o solicitare prin care se cere dizolvarea PSD pe care judecătorească, pe motivi să partidul celor trei trandafiri nu și-a respectat programul de guvernare. Cererea a fost făcută de către secretarul general adjunct al PNL Giurgiu, Ionel Dinu.

Liberalul a precizat  că un alt motiv pentru care s-a gândit la depunerea acestei cereri este moţiunea adoptată de CExN al PSD la Băile Herculane, în urmă cu o săptămână, privind existenţa „statului paralel”, informează Agerpres

„Vreau să vă anunţ în mod oficial că astăzi am am depus cererea pentru dizolvarea PSD la Tribunalul Bucureşti, cerere care are numărul de înregistrare 44207/ 3/ 2017 din 24 noiembrie 2017 şi a fost şi repartizată la secţia 5 civilă. Motivul care m-a determinat să depun această cerere de dizolvare a PSD, sincer vă spun, a fost întâlnirea de la Băile Herculane acolo unde au stabilit printr-o rezoluţie, care a fost votată în unanimitate pentru existenţa statului paralel. M-am referit la rezoluţie pentru că ţine cont, pe undeva, de statutul PSD. Nu cred că statutul permite ca un for cât ar fi el de tutelar în cadrul partidului să adopte o asemenea rezoluţie spunând că există un al doilea stat paralel în statul român. Dacă domnul Dragnea şi membrii PSD cunosc acest stat, să vină cu probe. Am depus cererea, e un semnal de alarmă şi pentru celelalte partide politice de acum încolo fiindcă trebuie să ducă la îndeplinire angajamentele din programele de guvernare", a anunțat Ionel Dinu. 

Reprezentantul organizației liberale din Giurgiu PNL a adăugat că el consideră că depunerea acestei cereri de dizolvare a PSD la Tribunalul Bucureşti va fi „un mesaj penetrant” pentru ca politicienii să înţeleagă să nu mai schimbe „regulile jocului în timpul jocului”. 

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: