Evenimentul Zilei > Actualitate > Divorț modern. Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău își spală rufele pe rețelele de socializare
Divorț modern. Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău își spală rufele pe rețelele de socializare

Divorț modern. Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău își spală rufele pe rețelele de socializare

Fiindcă divorțul este iminent iar Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău nu mai au ce să își spună, cei doi își răsfață fanii de pe rețelele de socializare cu mici picanterii, amintiri din viața de cuplu. 

După ce fosta solistă a dezvăluit pe Facebook cât de greu i-a fost în timpul căsniciei să țină pasul cu felul de a fi al soțului ei, a venit rândul lui Gabi Bădălău să dea din casă.

Printr-un mesaj pe Instagram, Gabi Bădălău a atacat atitudinea soției sale de a face publice conflictele dintre ei.
„Cel mai josnic este acel om care în momentuil în care se supără pe tine neagă faptele tale bune, îți dezvăluie secretele, te vorbește de rău, uită tot ce ai făcut pentru el și te descrie altora într-un mod lipsit de bun simț”, a fost mesajul lui Gabi Bădălău.

Fosta cântăreață, acum mamă a doi băieți a ridicat problema abuzului emoțional și fizic, într-un mod care i-a șocat pe prietenii ei virtuali. Prin acest mesaj, care lasă loc de interpretări, Claudia Pătrășcanu și-a anunțat fanii și apropiații că relația dintre ea și tatăl copiilor ei s-a finalizat.

Iată și mesajul de divorț al Claudiei Pătrășcanu care l-a supărat pe Gabi Bădălău:„După atâta umilință, abuz emoțional, infidelități, lipsa de lângă cei mai minunați copii, jigniri, minciuni…. Renunț! Renunț la viața falsă și tristă pe care am îndurat-o într-un an, cât într-o sută! Vreau să lupt, dar nu sunt singură, ci cu Dumnezeu……. lupt pentru cei mai curați și sinceri oameni din viața mea (copiii mei)! Veți crește cu iubire și liniște…… restul nu contează! Atâta timp cât Dumnezeu ne dă sănătate, le putem face pe toate! M-ați întrebat luni la rând de ce nu mai postez cu «soțul»……. și-a vândut sufletul pentru nimic și nu i-a păsat de nimeni și nimic, doar de cruzime! Noapte binecuvântată tuturor!”, a scris Claudia Pătrășcanu pe rețelele sociale.

Ea a mai adăugat și că soțul ei o presa să mai facă un copil. Vedeta a dezvăluit că momentan nu se simte pregătită pentru o altă sarcină, însă știe că Gabi Bădălău și-ar dori foarte mult și o fetiță, fiind tătic doar de băieței.

„Soţul meu îmi spune în fiecare zi să mai facem un copil. Doar Dumnezeu poate să îmi spună într-o noapte că va fi fetiţă. Oricum, orice copil ar fi binevenit. Nu ştiu, încă nu mă simt pregătită. El îşi doreşte o fetiţă foarte mult”, declara Claudia Pătrășcanu la începutul anului, anunță click.ro.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: