Evenimentul Zilei > Actualitate > Cea mai spectaculoasă scenă din România! Aici vor concerta Sandra, Modern Talking, Boney M și mulți altii!
Cea mai spectaculoasă scenă din România! Aici vor concerta Sandra, Modern Talking, Boney M și mulți altii!

Cea mai spectaculoasă scenă din România! Aici vor concerta Sandra, Modern Talking, Boney M și mulți altii!

Agitație mare în aceste zile, în Timișoara, după ce au ajuns în țară modulele care vor compune scena celui mai mare festival retro din România, Diskoteka Festival. Scena pe care vor urca peste 50 de legende ale muzicii anilor ’80-’90 este una spectaculoasa care ii va uimi, cu siguranță, pe cei 45.000 de oameni care vor umple stadionul ,,Dan Păltinișanu” în perioada 31 mai-2 iunie.

,,Construcția poate dura chiar și nouă săptămâni”

Cu toate că ne despart mai bine de două luni de cel mai așteptat festival al începutului de vară, organizatorii Diskoteka Festival sunt în toi cu pregătirile. ,,Într-adevăr este o mare responsabilitate să organizezi un festival care atrage atenția chiar și dincolo de granițe, de aceea fiecare detaliu trebuie atent pregătit, astfel încât totul să fie la cele mai înalte standarde. De exemplu, construcţia unei scene de o asemenea anvergură poate dura chiar şi nouă săptămâni”, mărturisesc organizatorii.

Festivalul Diskoteka, jumătate sold-out

Din totalul de 45.000 de abonamente puse în vânzare, s-au vândut până la sfârșitul săptămânii trecute mai bine de jumătate. „Peste 23.000 de români se pregătesc pentru distracție la cel mai mare festival din Europa dedicat muzicii anilor ’80 și ’90, după ce și-au cumpărat abonamente la Diskoteka Festival. Între 31 mai și 2 iunie 2019, artiști precum Modern Talking, Ace of Base, CC Catch, Alphaville, Sandra, Nana, SNAP!, Sabrina, Haddaway, Boney M sau East 17 vor cânta în Timișoara pe cele 5 scene ale festivalului”, declară organizatorii.

Diskoteka Festival 2019 este un concept care are succes în țări precum Polonia, Rusia sau Slovacia și ajunge în România după câțiva ani de așteptare.