Evenimentul Zilei > Justitie > Directorul Hidro Prahova, Adrian Semcu, SCAPĂ de arestul la domiciliu. El va fi sub control judiciar
Directorul Hidro Prahova, Adrian Semcu, SCAPĂ de arestul la domiciliu. El va fi sub control judiciar

Directorul Hidro Prahova, Adrian Semcu, SCAPĂ de arestul la domiciliu. El va fi sub control judiciar

Directorul general al SC Hidro Prahova, Adrian Semcu, fost vicepreședinte al Consiliului Județean Prahova, va cercetat de DNA sub control judiciar, a decis luni Înalta Curte de Casație și Justiție. Curtea Supremă a admis contestațiea lui Adrian Semcu, după ce pe 11 iunie, instanța a hotărât să fie cercetat în arest la domiciliu.

De arestul la domiciliu a scăpat și omul de afaceri Gheorghe Boeru, care va fi de asemenea cercetat sub control judiciar, decizia fiind definitivă.

Adrian Semcu este cercetat de DNA pentru trafic de influență, în timp ce Gheorghe Boeru este acuzat de dare de mită, cumpărare de influență și evaziune fiscală. Numele lui Gheorghe Boeru apare și în dosarul de corupție al primarului Andrei Chiliman.

În dosar, se efectuează acte de urmărire penală și față de Iulian Herțanu, Vladimir Ciorbă, Mihail Coman, Liviu Munteanu, Mircea Cosma, Vlad Cosma, Sebastian Ghiță, Ilie Drăgan, Iuliu Roman și Cristian Ionuț Ionescu, pentru infracțiuni de corupție și asimilate corupției. Citește mai multe aici.