Evenimentul Zilei > Actualitate > Directorul căruia FEMEIA DE SERVICIU îi făcea PEDICHIURA a fost SANCȚIONAT! ACUM este DIRECTOR ADJUNCT
Directorul căruia FEMEIA DE SERVICIU îi făcea PEDICHIURA a fost SANCȚIONAT!  ACUM este DIRECTOR ADJUNCT

Directorul căruia FEMEIA DE SERVICIU îi făcea PEDICHIURA a fost SANCȚIONAT! ACUM este DIRECTOR ADJUNCT

EVZ a scris în luna octombrie despre modul în care Marian Rotaru, directorul Direcției Publice de Patrimoniu o umilea pe femeia de serviciu, punând-o să-i facă pedichiura. O fotografie publicată de Scandal de Gorj, îl înfățișa pe acesta cu un picior într-un lighean cu apă, iar cu altul, pe genunchiul unei femei despre care se zice că ar fi îngrijitoarea instituției.

Marian Rotaru declara la vreme respectivă pentru România TV că fotografia este din 2016. El susţinea că suferise o luxaţie la o gleznă şi că femeia de serviciu îi punea o faşă cu gheaţă. Cât despre celălalt picior, pe care îl ţinea în ligheanul cu apă, spune că avea gută şi îl ţinea aşa la indicaţia medicului. Marian Rotaru a mai spus că îi va da în judecată pe cei care au publicat fotografia.

Primarul Romanescu din Târgu Jiu, declara pentru EVZ „Nu tolerez sub nici o formă genul acesta de abatere. I-am cerut directorului Marian Rotaru o notă explicativă cu privire la ce se scrie în presă. Am cerut, de asemenea, Comisiei de Disciplină să ia act și să facă lumină în acest caz. Aștept să se pronunțe comisia și să îmi răspundă domnul Rotaru. Până atunci, nu comentez”.

Marian Rotaru, după patru luni de la incident a fost sancționat de către primar. A fost detașat, începând de miercuri, 6 februarie, pe postul de director adjunct în cadrul Direcției de Protecție Socială, scrie Gorj Domino.

Primarul Marcel Romanescu a emis o dispoziție de detașare a acestuia la Direcția de Protecție Socială și Rotaru va rămâne la DPS, adică pe un post similar, în cadrul altei structuri din cadrul Primăriei Tg-Jiu, până cel puțin la data de 31 martie a.c., când activitatea sa va fi evaluată de primarul Romanescu, dar și până la finalizarea cercetării administrative.