Evenimentul Zilei > Actualitate > Dinu Gheorghe revine în Liga I. „Vamă” va prezida a cincea echipă din carieră
Dinu Gheorghe revine în Liga I. „Vamă” va prezida a cincea echipă din carieră

Dinu Gheorghe revine în Liga I. „Vamă” va prezida a cincea echipă din carieră

Dinu Gheorghe a ajuns la o înțelegere cu formația ASA Târgu Mureș, anunță Digi Sport. Acesta va fi al cincilea său club la care va lucra din postura de președinte, după Rapid, Brașov, Astra și Dinamo.

La gruparea ardelenă, Dinu „Vamă” va lucra alături de Bogdan Mara, actualul președinte al vicecampioanei României. Ultima dată a lucrat la Dinamo, dar a renunțat la formația din Ștefan cel Mare, după doar patru luni.

„Am convenit că e mai bine așa și atât. Ce s-a stabilit la început s-a respectat, n-are legătură. Am convenit cu Negoiță că nu vedeam lucrurile la fel și am hotărât să încetăm colaborarea. Cu răbdare, echipa asta va crește și va face o figură frumoasă anul acesta.

Lucrurile se mai schimbă pe parcurs, fiecare vede lucrurile altfel la început, apoi lucrurile se mai schimbă. Nu e un capăt de țară, nu moare Dinamo fără mine sau cu mine. Suporterii trebuie să fie lângă echipă în continuare și cu asta basta”, declara la acel moment Dinu Gheorghe.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.