Evenimentul Zilei > Actualitate > „Dinastia Windsor îşi va găsi sfârşitul”. Cine va fi ultimul rege al Regatului Unit?
„Dinastia Windsor îşi va găsi sfârşitul”. Cine va fi ultimul rege al Regatului Unit?

„Dinastia Windsor îşi va găsi sfârşitul”. Cine va fi ultimul rege al Regatului Unit?

În timpul unui interviu la o emisiune radio din Australia, Georgina Walker a prezis că decizia lui Harry și Meghan va schimba pentru totdeauna familia regală şi că-şi va găsi sfârşitul cât de curând.

Cea mai celebră prezicătoare din lume anunţă sfârşitul

Walker consideră că monarhia va suferi mari schimbări în următorii ani. Una dintre aceste schimbări este că prințul William va fi ultima persoană care se va așeza pe tron, în sensul că prințul George nu va fi niciodată rege. Știam că se va întâmpla, am prezis că regina va reîmprospăta monarhia mai repede”, a declarat Walker, continuând:  „Am spus din clipa când George s-a născut că nu va fi niciodată rege”.

De la Megxit se trage totul

Georgina Walker a adăugat că Megxit va aduce  schimbări semnificative în viitorul apropiat, care va afecta în mod direct pe prințul George și frații săi. De asemenea, crede că prințul Harry și Meghan vor avea o perioadă dificilă în ceea ce priveşte  finanțarea pentru  propriul trai după ce nu mai primesc bani de la coroană.

Dinastia Windsor îşi va găsi sfârşitul foarte curând

Cel puţin asta spune cea mai cunoscută clarvăzătoare din lume, Georgina Walker, cea care a prezis şi îndepărtarea lui Meghan şi Harry de Familia Regala britanică.

Prinţul William va deveni ultimul monarh britanic: „ Aceasta este începutul sfârşitului”

Ea a vorbit despre destinul mai multor membri din Casa Regală Windsor. Pare greu de crezut dar tot ea a prezis despre Meghan în luna iunie a anului trecut: „Ştiam că asta se va întâmpla şi s-a întâmplat”.

Monarhia va fi abolită

Georgina a vorbit despre căsnicia lui Meghan cu Printul Harry imediat după nunta lor. Ea a afirmat atunci că mariajul nu îi va putea aduce nimic bun lui Harry. Acum, spune ea, această decizie de îndepărtare de familia regală va aduce cât de repede un nou rege. După părerea ei, Printul William va şi ultimul rege al Marii Britanii, iar monarhia va fi abolită. Micul print George nu va mai vedea tronul… Nu va fi niciodată rege. Totul se va sfârşi”, potrivit celor relatate de cheatsheet.