Evenimentul Zilei > Actualitate > LIGA I. Dinamo a fost pusă la pământ de CFR Cluj. Ioan Andone dă explicații: „Acest meci a fost un accidennt”
LIGA I. Dinamo a fost pusă la pământ de CFR Cluj. Ioan Andone dă explicații: „Acest meci a fost un accidennt”

LIGA I. Dinamo a fost pusă la pământ de CFR Cluj. Ioan Andone dă explicații: „Acest meci a fost un accidennt”

Dinamo a fost învinsă, luni, pe teren propriu, de CFR Cluj, scor 0-2, în etapa a 16-a a Ligii I. Ioan Andone a explicat că eșecul a fost doar un accident.

Dinamo a pierdut partida disputată, luni, în Ștefan ce Mare, cu CFR Cluj, scor 0-2, în etapa a 16-a a campionatului intern. Oaspeții au deschis scorul datorită lui Juan Ruiz, în minutul 4, iar gazdele au ratat o lovitură de la 11 metri, prin Antun Palici, în minutul 12. Ardelenii și-au dublat avantajul în minutul 27, gol înscris de Tomislav Sorsa, iar în partrea a doua, niciuna dintre formații nu a marcat.

La final, suporterii dinamoviști i-au cerut din nou demisia lui Ioan Andone. Antrenorul a explicat că înfrângerea a fost un accident, iar echipa sa nu e obișnuită să joace cu doi atacanți. „Veneam după o perioadă bună, patru victorii și un egal. Nu am intrat în joc cu concentrare. Nu am fost atenți și nu trebuie să spui că ai facut o partidă rea când pierzi 2-0, am avut multe ocazii clare de gol. Dacă Rotariu sau Nemec erau mai inspirați, altfel era, dacă reușeam să egalăm. Nu știm să jucăm cu doi atacanți, nu suntem o echipă pregătită să joace cu doi atacanți.Eu socotesc acest meci un accident, ne-a costat și meciul cu Astra. N-are rost să comentăm arbitrajul, noi trebuia să înscriem", a spus Andone la Dolce Sport.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: