Evenimentul Zilei > Social > Din cauza unui selfie, un adolescent din Oneşti a fost electrocutat pe calea ferată. Se urcase pe un vagon şi arcul electric de 27.000 de volţi l-a ucis pe loc
Din cauza unui selfie, un adolescent din Oneşti a fost electrocutat pe calea ferată. Se urcase pe un vagon şi arcul electric de 27.000 de volţi l-a ucis pe loc

Din cauza unui selfie, un adolescent din Oneşti a fost electrocutat pe calea ferată. Se urcase pe un vagon şi arcul electric de 27.000 de volţi l-a ucis pe loc

Patima selfie-urilor mai face o victimă. De data asta, în Oneşti, unde un adolescent s-a urcat pe un vagon de marfă şi a fost electrocutat, fără nico şansă de supravieţuire.

Conform portalului www.tvr.ro, tânărul a vrut să facă o poză dintr-un loc special. Era împreună cu un alt coleg. Cei doi au pătruns în zona din apropierea gării, unde sunt staţionate vagoane de marfă.

S-au strecurat, în aşa fel încât să nu fie văzuţi de paznici. Unul dintre cei doi adolescenţi s-a urcat pe vagon, însă imediat după aceea s-a creat un arc electric între corpul său şi linia de înaltă tensiune, de 27.000 de volţi.

Omul nu a avut nicio şansă. A căzut ca secerat. Celălalt coleg al său, care nu avusese curaj să se urce pe vagon, a fugit, fără să anunţe pe nimeni de tragedie.

Ceva mai târziu paznicii au descoperit trupul neînsufleţit şi au anunţat autorităţile.

Când au venit la faţa locului, pompierii l-au recunoscut pe puştiul mort. El fusese ceva mai devreme, împreună cu alţi colegi, la Detaşamentul de Pompieri din oraş. Acolo fuseseră puşi în gardă şi asupra diverselor categorii de pericole.

Însă, în cazul acestui nefericit băiat care a murit electrocutat, selfie-ul a fost o atracţie atât de irezistibilă, încât nu a mai ţinut cont de riscuri.

Din păcate, nu e prima oară când se petrec asemenea nenorociri, din cauză că unii oameni vor neapărat să facă poze din cele mai ciudate unghiuri sau locuri. Fără să îşi dea seama de pericolul la care se expun.

Se urcă pe poduri, pe acoperişuri. Sau alţii sunt la volan şi în loc să fie atenţi pe unde merg se concentrează numai asupra telefonului cu care pozează ori filmează.