Evenimentul Zilei > Politica > Dezvăluiri în premieră, făcute de Firea! Cum l-a „săpat” Negoiță pe Ponta, pentru Dragnea
Dezvăluiri în premieră, făcute de Firea! Cum l-a „săpat” Negoiță pe Ponta, pentru Dragnea

Dezvăluiri în premieră, făcute de Firea! Cum l-a „săpat” Negoiță pe Ponta, pentru Dragnea

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a dezvăluit în această seară dedesubturile „Alianței Răului”, anunțată de Victor Ponta și Robert Negoiță.

„Cred că este o alianță a răului pentru că în conferința de presă nu am văzut propunerile pentru cetățeni, ci două persoane care făceau glume, ironii, transmiteau săgeți unor foști colegi, poate viitori colegi, erau afirmații care conțineau acuzații fără nicio legătură…S-a spus că unii sunt oamenii lui Dragnea, alții că s-au desprins de el…este o definiție foarte incorectă. Pentru că eu îmi aduc aminte exact ce s-a întâmplat în PSD și când era domnul Dragnea, și când nu era, iar a veni în fața românilor să spui că <<eu sunt anti-PSD-ist>> este o mare minciună, ipocrizie.

Îmi aduc aminte ca și cum ieri s-a întâmplat. În urma unei tragedii imense, domnul Ponta și-a dat demisia, pe Facebook, din funcția de premier. Însuși Robert Negoiță, care se prezintă un om politic de tip nou, născut din spuma mării, noi ceilalți suntem vechi, el e nou, a venit la mine acasă, eram cu soțul meu, și ne-a rugat să nu susținem candidatura doamnei Rovana Plumb pentru președinția PSD, să mergem cu domnul Dragnea.

Ne-a organizat o întîlnire cu el, ne-a invitat la un restaurant, unde avea liste cu președinții din țară ai PSD și îi suna pe fiecare și le spunea „Să nu-l ascultați pe Ponta, nu cu Rovana, hai să mergem cu Liviu! Victor ne-a trădat pe Facebook, nu știe să respecte echipa. A fugit și nu și-a depus mandatul la partid”, a spus Gabriela Firea la Antena 3.

Ponta și Negoiță au bătut palma. Cine intră în cursa pentru Primăria Capitalei

Alianţa Pro Bucureşti 2020 a fost prezentată, duminică, într-o conferinţă de presă, de Ponta şi Negoiţă.

Pro România, partid condus de Victor Ponta, şi formaţiunea lansată de primarul sectorului 3, Robert Negoiţă, Partidul Bucureşti 2020, au anunţat constituirea unei alianţe în perspectiva alegerilor locale.

Victor Ponta a spus că îl susţine pe Robert Negoiţă pentru Primăria sectorului 3, dar şi pentru Primăria Capitalei – atât în 2020, cât şi în 2024.

În schimb, Negoiţă a precizat că lansarea candidaţilor acestei alianţe se va stabili ulterior.

Întrebat dacă va candida el însuși la Primăria Capitalei, Victor Ponta a reiterat că Pro România va avea un candidat propriu, despre care şi-a exprimat speranţa că va fi mai bun decât el. „Pro România va avea un candidat care va oferi o alternativă faţă de domnul Nicuşor Dan şi doamna Firea. Pro România o să aibă candidat care va lua multe voturi de la Nicuşor Dan şi de la Gabriela Firea”, a declarat Victor Ponta.

Ponta: Alegerile trebuie amânate

Pe de altă parte, Victor Ponta crede că ar trebui amânate alegerile locale programate să aibă loc la 27 septembrie și spune că a discutat despre acest subiect și cu liderul PSD, Marcel Ciolacu, dar și cu alți lideri de partide.

„Sunt 200.000 de oameni (implicaţi în organizare – n.r.). Noi, toţi, ne ducem la acei oameni. Cam care-s şansele să nu ne infectăm, dacă are unul singur COVID? (…) Evident că s-ar impune amânarea alegerilor. (…) În momentul acesta am certitudinea că mă văd cu candidatul meu de la Baia Mare, după care mă văd cu cel de la Mangalia, după care fac o poză cu cel la Călăraşi, după care o poză cu cel de la Botoşani, domnule, dacă are unul? Ciolacu la fel se va vedea, Orban se va vedea la fel, Barna se va vedea la fel, gândiţi-vă că avem 3.200 de primării, cu 3.200 de candidaţi, cu şapte partide sau câte pun. Avem de depus dosare. Şi eu mă uit şi zic: voi chiar vreţi să ne îmbolnăvim toţi?”, a declarat Victor Ponta, la TVR 1, citat de Agerpres.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: