Evenimentul Zilei > Justitie > Teorie-explozivă. Kovesi, protejata lui Soros? Fosta șefă DNA, „Văduva Neagră” a justiției
Teorie-explozivă. Kovesi, protejata lui Soros? Fosta șefă DNA, „Văduva Neagră” a justiției

Teorie-explozivă. Kovesi, protejata lui Soros? Fosta șefă DNA, „Văduva Neagră” a justiției

Analistul politic Cozmin Gușă oferă precizări suplimentare cu privire la episodul Kovesi-CEDO. Anterior, Gușă a susținut că decizia CEDO în cazul fostei șefe DNA demonstrează implicarea lui Soros în justiția și politica din România.

Am scris marti legat de episodul Kovesi – CEDO  (redau textul mai jos), si-am promis explicatii suplimentare, ca sa credibilizez din SURSE PERSONALE teoria mea. In plus, sunt chiar obligat sa revin cu detalii, cu-atat mai mult cu cat oameni inteligenti si informati mi-au scris mesaje prin care se aratau chiar oripilati de ipoteza si neincrezatori. Ce-am scris ieri:

“Kovesi – CEDO – Soros . Q.E.D.!

Acțiunea: Sorosism peste România

Declansare: Decembrie 2004

Autor: Traian Basescu

Abia decizia CEDO referitor la Kovesi vine sa confirme , după atâția ani de speculații și presupuneri, implicarea profundă a “rețelei George Soros” in justiția și politica interna românească.

Aveți timp să analizați in criză elementele de bază: de la operativitatea RARISSIMĂ a procedurii deciziei CEDO in cazul Kovesi, pana la rapoartele publice care arată “infestarea” CEDO cu “sorosism” ( citiți măcar raportul recent al francezului Gregor Puppinck), trecând prin “rețeaua Coldea-Kovesi de sorosisti” din justiția românească, putând ajunge inclusiv la GENEZA momentului “infestării” ( Decembrie 2004 și deciziile noului președinte Basescu de a numi consilier prezidențial pe Renate Weber, șefa in România a ONG ului lui Soros , respectiv impunerea Monicăi Macovei ca ministru al justiției din partea PD, Macovei fiind o “eminentă cenușie “ a rețelei Soros din România). Punct.

Voi analiza in detaliu asta in perioada următoare, din postura de “actor” implicat in evenimentele din 2004 ce-au generat “sorosism peste România”.

Voi insira aici, pe puncte, cateva lucruri legate de subiectul Kovesi – CEDO -Soros, asta e oricum un subiect vast despre care se va vorbi mult in urmatoarea perioada:

Laura Codruta Kovesi : am avut posibilitatea sa ma documentez exhaustiv despre “viata si faptele” dansei, cunoscand multi dintre apropiatii ei, care mi-au descris-o clar si precis de la varsta copilariei si pana-n zilele noastre; n-am azi nicio indoiala ca are un comportament de tip “VADUVA NEAGRA”, iar in timp marturisirile publice si documentate ale unor victime vor confirma asta si pentru public; numele de cod in interiorul initiatilor jocurilor de putere, chiar in vremea binomului, era “BRUTA”.

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Justitie
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: